Soarta lui Benitez se decide după Campionatul Mondial al cluburilor

Soarta lui Benitez se decide după Campionatul Mondial al cluburilor

Massimo Moratti, preşedintele lui Internazionale Milano, a spus că soarta antrenorului spaniol Rafael Benitez va fi decisă după Campionatul Mondial al cluburilor, competiţie la care formaţia "negru-albastră" participă din poziţia de câştigătoare a Ligii Campionilor.

"Nu vreau să creez probleme înaintea unei competiţii importante. Nu trebuie să ratăm acest titlu. Antrenorul trebuie să dea dovadă de caracter şi să transmită un mesaj pozitiv echipei. Accidentările nu sunt o scuză pentru Benitez", a spus Moratti în "Gazzetta dello Sport".

Inter Milano nu a reuşit, sub comanda lui Benitez - venit la club în această vară -, să continue seria de succese instaurată pe Giuseppe Meazza de Jose Mourinho. Inter este doar pe locul cinci în Serie A, la 10 puncte distanţă de liderul AC Milan, iar în Liga Campionilor a suferit în ultimul meci din grupă, cedând cu 0-3 pe terenul lui Werder Bremen.

Inter va juca direct în semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor - competiţie care se desfăşoară în aceste zile, la Abu Dhabi -, unde va da piept cu învingătoarea partidei dintre Al-Wahda (Emiratele Arabe Unite) şi sud-coreenii de la Seongnam Ilhwa Chunma.

Ne puteți urmări și pe Google News