Soare de Crăciun, senin de Revelion în ţară. Au căzut primii fulgi de nea în Bucureşti

Soare de Crăciun, senin de Revelion în ţară. Au căzut primii fulgi de nea în Bucureşti

Prognoza meteo anunţă că vor face excepţie Valea Prahovei şi nordul Moldovei, acolo unde va ninge.

UPDATE: De câteva minute a început să ningă uşor în Capitală.

Meteorologii anunţă pentru Crăciun şi noaptea de Revelion temperaturi care nu vor scădea sub -9 grade.

Potrivit celor de la Accuwheather, excepţie fac zonele montane, unde s-ar putea înregistra minime de până la -14 grade.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă pe Litoral se anunţă vreme însorită, la munte, meteorologii aceluiaşi institut prognozează ninsoare, cel puţin de Crăciun.

La Bucureşti, condiţii de lapoviţă

Zonele în care sunt condiţii să cadă fulgii de nea sunt Valea Prahovei şi zona de nord a Moldovei. Meteorologii anunţă ninsori în primele două zile de Crăciun, iar în noaptea de Revelion cer senin.

La Bucureşti, în primele două zile de sărbătoare va fi senin şi temperaturi cuprinse între -11 şi 5 grade Celsius.

Pe 27 decembrie ar putea cădea lapoviţa. De Revelion va fi mai cald, maxima fiind de 7 grade Celsius şi sunt posibile înnorări ale cerului.

Timişoara, vreme de toamnă

În zona Moldovei ar putea fi condiţii de lapoviţă în zilele de Crăciun, iar la Cluj ar putea ninge. În Timişoara este anunţată vreme însorită de Crăciun şi condiţii de ploaie în noaptea de Revelion. Minima va fi de -1 grad Celsius, iar maxima ar putea ajun ge la 9 grade.

În zilele care urmează după Crăciun, vremea s-ar putea încălzi, urmând ca în noaptea de Revelion să avem temperaturi medii de aproximativ 4-5 grade Celsius.

LAST MINUTE

500 de lei un sejur la munte, 280 la mare

Pe Valea Prahovei, la Predeal ofertele pentru Crăciun sau Revelion, la o pensiune de 3 stele, încep de la 500 de lei de persoană. În preţ sunt incluse 3 nopţi de cazare, micul dejun şi o seară festivă.

În munţii din nordul Moldovei, pentru aceleaşi condiţii, în Vatra Dornei de exmplu, preţurile încep de la aproximativ 400 de lei. Pe litoral, preţurile sunt aproape la jumătate.

O ofertă de ultim moment la pensiunile de 3 stele din Mamaia începe de la 300 de lei. În preţ sunt incluse: cazare pentru trei nopţi, o masă festivă şi micul dejun.