Evenimentul Zilei > Monden > Smiley și Gina Pistol, scandal cu fanii pe Instagram. De la ce a pornit totul
Smiley și Gina Pistol, scandal cu fanii pe Instagram. De la ce a pornit totul

Smiley și Gina Pistol, scandal cu fanii pe Instagram. De la ce a pornit totul

Smiley și Gina Pistol au fost criticați dur pe Internet după ce artistul a fost amendat pentru că a condus cu viteză excesivă pe Autostrada București-Constanța, iar câțiva dintre fanii cântărețului au pornit un scandal pe Instagram.

În vârstă de 37 de ani, Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a fost înregistrat luni de unul dintre aparatele de radar instalate pe Autostrada Soarelui cu 153 de kilometri la oră. Iar la Fetești, el a fost tras pe dreapta de unul dintre agenți care l-a informat în legătură cu faptul că a depășit viteza legată de pe autostradă și l-a amendat cu 580 de lei și a primit trei puncte de penalizare.

De asemenea, cântărețul a fost testat și pentru consumul de droguri și a mărturisit că este pentru prima dată când a fost supus unei astfel de proceduri, așa că în momentul în care a manevrat aparatul, artistul a fost destul de stângaci.

La scurt timp după ce s-a aflat despre gafa lui Smiley la volan, el, dar și Gina Pistol au fost criticați de numeroși fani, potrivit cancan.ro.

“De aia umblă amicul tău cu 155km/h…? Inconstienți… pe drumuri de doi lei!!!” și sunt “La ce asfalt e în țară, limita legală ar trebui să fie 100km/h… Și diferenta de 25 până la 155 poate fi limita între viața și moarte. Ești tânăr… viața îți va da multe exemple care o să-mi susțina afirmația!” două dintre comentariile lăsate de internauți la o poză publicată recent de iubita cântărețului.

Însă, așa cum era de așteptat, au fost mulți care i-au luat apărarea lui Smiley, iar unul dintre fanii săi a fost ironic la adresa cârcotașilor, transmițând următorul mesaj:“Pe autostradă, unde limita e 130, el mergea cu 155. Îți dai seama ce crimă împotriva umanității a făcut? Direct spânzurat ar trebui”.

Criticile fanilor vin și în contextul în care Gina Pistol și Smiley așteaptă primul lor copil.

“Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat câțiva apropiați ai cuplului pentru publicația Ciao.ro.