Evenimentul Zilei > Actualitate > BOMBĂ la PRO TV! Un celebru prezentator marca la DOUĂ porţi! Pe cine a PĂRĂSIT pentru un fost iepuraş PLAYBOY
BOMBĂ la PRO TV! Un celebru prezentator marca la DOUĂ porţi! Pe cine a PĂRĂSIT pentru un fost iepuraş PLAYBOY

BOMBĂ la PRO TV! Un celebru prezentator marca la DOUĂ porţi! Pe cine a PĂRĂSIT pentru un fost iepuraş PLAYBOY

Unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de la Pro Tv a dus, ceva timp, viaţă dublă. Deşi, în prezent are o relaţie cu un fost iepuraş Playboy, acesta a fost în tandreţuri cu deţinătoarea celor mai sexy forme din industria muzicală.Smiley a fost în tandreţuri cu încă o femeie.

Smiley şi Gina Pistol formează, la momentul actual, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate că au ţinut relaţia ascunsă ceva timp, cei doi îndrăgostiţi au mărtursit, într-un final, că sunt împreună. Mai mult, cei doi s-au bucurat de o vacanţă de vis în Thailanda. Cu toate acestea, au ieşit la suprafaţă detalii picante din viaţa lui Smiley, care pot pune în pericol relaţia cu Gina Pistol.

Smiley a jucat la dublu cu Gina Pistol și Ana Baniciu, deținătoarea celor mai sexy forme din industria muzicală. Potrivit Cancan, Smiley şi Ana Baniciu au avut un schimb memorabil de SMS-uri chiar înainte de Revevion.

La câteva zile după acest episod, artistul a plecat în vacanță cu Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol au început o relație în a doua parte a anului trecut, după ce blondina s-a despărțit de Alin Cocoș. Legătura dintre ei nu i-a picat deloc bine sexoasei Ana Baniciu, care era foarte apropiată de artist până să apară în peisaj fostul iepuraș Playboy. De altfel, și Smiley avea o conexiune aparte cu fata celebrului cântăreț Mircea Baniciu. Cei doi se înțelegeau foarte bine și erau în contact permanent.

Ana Baniciu știa de Gina Pistol

De precizat că, în toată această perioadă, Smiley i-a ascuns Ginei apropierea de Ana Baniciu, existentă încă dinainte ca artistul și ex-iepurașul Playboy să formeze un cuplu. Cântărețul a ales să le “agite” pe amândouă și să vadă, astfel, la cine se oprește. Și când a decis a lăsat-o deoparte pe sexoasa Ana Baniciu, mai scrie Cancan. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: