Evenimentul Zilei > Sport > Sixto Peralta, noul Dorinel
Sixto Peralta, noul Dorinel

Sixto Peralta, noul Dorinel

CFR Cluj, liderul Ligii I la fotbal, şi-a prezentat ieri oficial ultima achiziţie, argentinianul Sixto Raimundo Peralta Salso.

Venit liber de contract de la River Plate, mijocaşul ofensiv în vârstă de 28 de ani a primit tricoul cu numărul 8, purtat în trecut de Dorinel Munteanu. „Sper să se ridice cel puţin la nivelul lui Dorinel. Oricum, Peralta este mai creativ decât Munteanu“, a comentat Iuliu Mureşan, preşedintele ardelenilor. „Sunt fericit că am ajuns la CFR şi vreau să joc în Liga Campionilor“, a anunţat fotbalistul. Fostul internaţional de juniori argentinian nu se află la prima experienţă în Europa. Timp de trei sezoane, între 2000 şi 2003, Peralta a fost jucătorul lui Inter Milano, dar nu a evoluat pentru „nerazzurri“ în nicio partidă oficială. Italienii l-au împrumtat în trei rânduri: la AC Torino, Ipswich Town şi Racing Club Buenos Aires.

În acest moment, lotul echipei pregătite de antrenorul Ioan Andone cuprinde 9 fotbalişti portughezi, 5 argentinieni, 2 suedezi, 2 brazilieni, un canadian, un nigerian şi doar 7 români.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News