Sinucidere cu repetiție. Incident șocant pe calea ferată, cu o „bunicuță”

Sinucidere cu repetiție. Incident șocant pe calea ferată, cu o „bunicuță”

La 82 de ani, o femeie din Târgu Mureș este bănuită că vrea cu orice preț să-și pună capăt zilelor.

Marți, bătrâna a fost găsită de două ori pe calea ferată, prima dată de către poliţişti, a doua oară de către mecanicul unei locomotive. Un apel la 112 anunțase că aceasta intenţiona să se sinucidă, notează Agerpres.

„Poliţia Municipiului Târgu Mureş a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că o femeie ar încerca să se sinucidă în zona trecerii la nivel cu calea ferată de pe strada Secuilor Martiri din Târgu Mureş. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie, care a identificat persoana în cauză ca fiind o femeie de 82 de ani, din Târgu Mureş, ce a menţionat că doar se plimba prin zonă şi nu intenţiona să se sinucidă”, se arată într-un comunicat al IPJ Mureș.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ulterior, după ce a fost examinată de medicii chemați la fața locului, bătrâna a plecat, dar numai pentru scurt timp. În jurul orei 12, Poliţia a fost din alertată, de data aceasta „de către un mecanic de locomotivă cu privire la faptul că o femeie se află pe calea ferată în zona trecerii la nivel cu calea ferată de pe strada Lăcrămioarei din Târgu Mureş, astfel că a oprit trenul şi a îndepărtat-o de pe şine”.

De data aceasta, femeia a fost preluată de echipajul medical sosit la fața locului.