Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Indian Wells
Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Indian Wells

Simona Halep a debutat cu dreptul la Indian Wells, turneu ce l-a câștigat anul trecut. Jucătoare din România a învins-o în turul al doilea, în două seturi, pe Vania King (locul 202 WTA), scor 6-1, 6-1. Partida a durat mai puțin de o oră.

În turul al treilea, Simona Halep o va întâlni pe Ekaterina Makarova (32 WTA), sportiva din Rusia trecând în două seturi de jucătoarea din Cehia Lucie Hradecka (77 WTA), SCOR, 6-2, 6-2. În întânirile directe cu Makarova, Simona Halep conduce cu 2-1, informează digisport.ro.
Contra Vaniei King, Simona Halep (24 de ani) a avut o prestație plină de încredere. A dispus de jucătoarea din SUA în numai 55 de minute și a avut un jos solid, ce-i drept, în fața unei jucătoare care a greșit destul de mult.
Prin victoria de sâmbătă dimineață, a egalat situația la meciurile directe cu Vania King. Sportiva americană câștigase singura confruntare de până acum, disputată în 2010, în calificări la Montreal, cu 7-6 (5), 6-1.
În turul al treilea la Indian Wells s-a calificat și Monica Niculescu. Tot sâmbătă dimineață, ocupanta locului 34 WTA a învins-o în 3 seturi pe Heather Watson (Marea Britanie, 23 de ani, locul 53 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-2.
În faza următoare, Niculescu o va întâlni pe Agnieszka Radwanska (Polonia, 27 de ani, locul 3 WTA).