Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de tenis de la Doha

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de tenis de la Doha

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 2.440.070 dolari, joi seara, după ce a dispus cu 6-4, 6-1 de germanca Annika Beck.

Ca favorită a turneului, Halep s-a impus după o oră şi 12 minute de joc şi şi-a asigurat astfel un cec de 50.700 dolari şi 190 puncte WTA, relatează Agerpres.

Simona Halep (22 ani, 10 WTA) o conduce acum cu 2-0 pe Beck (19 ani, 55 WTA), pe care a mai învins-o anul trecut în primul tur la s'Hertogenbosch, cu 6-1, 2-6, 6-3.

Halep a fost aproape de a juca în sferturi cu compatrioata sa Monica Niculescu, dar o va înfrunta în schimb pe italianca Sara Errani (N. 4), care s-a impus cu 2-6, 7-5, 6-1 în meciul de joi, din optimi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Errani (26 ani, 7 WTA) a câştigat singurul meci cu Halep, anul trecut, în turul al treilea la Miami, cu 6-1, 6-0. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • EVZ dezvăluie minciuna premiilor internaţionale cu care se laudă Antena 3
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Dacă USL va supraviețui Crizei, PSD și PNL vor folosi guvernarea pentru a se cotonogi reciproc
  • Topul universităţilor campioane la plagiat

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • "La 18 ani nu aveam unde să dorm". Dezvăluiri EMOŢIONANTE ale FETEI de DUPĂ BLOCURI, care acum ÎNFIERBÂNTĂ minţile BĂRBAŢILOR / GALERIE FOTO
  • Doi ruşi NEBUNI de legat: S-au căţărat pe o clădire ÎNALTĂ cu mâinile GOALE. IMAGINILE care îţi TAIE respiraţia / VIDEO
  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile...