Evenimentul ZileiActualitateSimona Halep: „Nu era posibil să mai continui”

Simona Halep: „Nu era posibil să mai continui”

Simona Halep: „Nu era posibil să mai continui”
Simona Halep a explicat la finalul partidei cu Belinda Bencici că era peste puterile ei să mai continue jocul și le-a mulțumit fanilor care i-au fost alături.

Simona Halep a felicitat-o pe elvețianca Belinda Bencici, pentru victoria obținută la Montreal, și a explicat că nu a mai putut să continue finala, în momentul în care era condusă cu 0-3, în setul decisiv. Tenismena din Constanța le-a mulțumit și românilor care au susținut-o frenetic pe tot parcursul turneului canadian.

„În primul rând vreau să o felicit pe Belinda, a avut o săptămână extraordinară. Ai cucerit un titlu foarte important. Îmi pare rău că nu am putut să joc până la final. Nu era posibil să continui. Vă mulţumesc tuturor că aţi venit să mă susţineţi", a spus Simona.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Este extraordinar că am câştigat. Îmi pare rău că finala s-a încheiat astfel, sper că Simona se va reface pentru turneul următor. Pentru mine a fost o săptămână incredibilă. A trebuit să lupt mult astăzi. A fost un meci foarte solicitant mental”, a afrimat și Belinda.


Accesează: