Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep, EXPLICAȚII pentru evoluțiile FANTASTICE. Lidera WTA și-a asigurat o sumă IMPRESIONANTĂ la Montreal
Simona Halep, EXPLICAȚII pentru evoluțiile FANTASTICE. Lidera WTA și-a asigurat o sumă IMPRESIONANTĂ la Montreal

Simona Halep, EXPLICAȚII pentru evoluțiile FANTASTICE. Lidera WTA și-a asigurat o sumă IMPRESIONANTĂ la Montreal

Simona Halep a câștigat suma de 500.340 de dolari, odată cu accederea în finala de la Montreal. Lidera WTA a vorbit despre secretul meciurilor de senzație reușite în Canada.

Simona Halep va evolua în finala turneului de la Montreal și și-a asigurat un cec în valoare de 500.340 de dolari. De asemenea, cea mai bună jucătoare de tenis din România va fi prezentă și la Turneul Campioanelor, pentru al 5-lea an consecutiv. Halep a vorbit despre evoluțiile foarte bune din Canada și a spus că secretul este simplu: se simte fericită.

„Când sunt obosită, sunt relaxată şi pot juca un tenis mai bun. Turneul acesta este foarte frumos, îmi place acest teren, mă simt foarte bine. Cred că pentru că sunt fericită pot câştiga meciuri. Este mereu o plăcere să joc aici, am amintiri frumoase din 2016. Urmează un fi un meci dificil, în care vreau doar să dau tot ce pot”, a declarat Halep.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: