Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep, explicaţii după înfrângerea de la Stuttgart: „Simţeam că nu mai pot respira. M-am speriat puţin”
Simona Halep, explicaţii după înfrângerea de la Stuttgart: „Simţeam că nu mai pot respira. M-am speriat puţin”

Simona Halep, explicaţii după înfrângerea de la Stuttgart: „Simţeam că nu mai pot respira. M-am speriat puţin”

Simona Halep a declarat că nu s-a simţit foarte bine din punct de vedere fizic, în timpul partidei disputată, la Stuttgat, împotriva nemţoaicei Laura Siegemund.

Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel, miercuri, în partida jucată contra Laurei Siegemund, la Stuttgart, scor 1-6, 2-6. La final, tenismena din Constanţa a explicat că a avut probleme medicale şi la un moment dat nu a mai putut să respire normal.

"Simțeam că nu mai pot respira și cred că m-am speriat puțin din această cauză. Nu mă mai puteam relaxa. Laura a început meciul mai bine și a continuat la același nivel. Am muncit mult în ultimele două săptămâni. Am venit la Stuttgart sperând că voi putea juca mai bine. Se pare că încă am probleme. Trebuie să îmi iau câteva zile libere pentru a mă relaxa și pentru a îmi reveni. Vreau să dorm mult! După aceea voi merge la Madrid, așa cum e programul normal", a afirmat Halep.