Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru participarea WTA Dubai 2019. Fostul lider mondial din WTA, Simona Halep, și-a încheiat seria bună pe care a avut-o în turneele din Asia fiind învinsă în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, dotat cu premii în valoare totală de 2.828.000 de dolari. Competiţia din capitala Emiratelor Arabe Unite se desfăşoară în perioada 17-23 februarie.

Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 3, a apărut extrem de obosită la meciul împotriva Belindei Bencic, poziția 45 în clasamentul mondial, și a fost învinsă în trei seturi, scor 6-4, 4-6, 2-6, după două ore și 17 minute, scrie Fanatik.

Pentru participarea la turneul de la Dubai, Simona va încasa un cec în valoare de 59.960 de dolari şi 190 de puncte WTA. Jucătoarea de tenis din Constanţa vine după un turneu foarte bun reuşit la Doha, acolo unde a disputat marea finală împotriva belgiencei Elise Mertens. După victoria din optimi cu Lesia Tsurenko, Halep a mărturisit că se simte puțin obosită.