Evenimentul ZileiSportSimona Halep are o mare nemulțumire la Turneul Campioanelor: „Nu e grozav pentru mine”

Simona Halep are o mare nemulțumire la Turneul Campioanelor: „Nu e grozav pentru mine”

Simona Halep are o mare nemulțumire la Turneul Campioanelor: „Nu e grozav pentru mine”
Simona Halep este incomodată de suprafața de joc pe care se dispută meciurile de la Shenzhen

Simona Halep a fost învinsă, miercuri, în cel de-al doilea meci jucat la Turneul Campioanelor, de Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6, și are nevoie de un succes, vineri, în fața Karolinei Pliskova, pentru a se califica în semifinale. La finalul confruntării de astăzi, sportiva din Constanța s-a plâns de suprafața de joc pe care se dispută meciurile turneului de la Shenzhen.

„Am simțit că nu pot termina punctele. Acest teren nu e grozav pentru mine, pentru jocul meu. E prea moale. Chiar dacă lovești puternic, și cred că am lovit bine azi, n-am putut să schimb prea mult direcția pe teren. Am fost puțin frustrată din cauza asta.

Am obosit și pentru că nu m-am antrenat prea mult. Dar Elina a jucat bine. N-a ratat nimic, iubește să joace aici, e stilul ei. A fost un meci bun pentru amândouă, cred eu, dar ea s-a descurcat mai bine, de-asta a câștigat. Nu sunt dezamăgită. Mi-am făcut jocul, dar asta nu m-a ajutat să și câștig.

Eu joc pentru fiecare moment, pentru prezent. Nu mă gândesc la ce a fost acum câteva săptămâni, luni. M-am accidentat, deci n-a fost vina mea. Am făcut totul bine, dar s-a întâmplat. Acum sunt fericită că spatele meu e OK. Pot lupta până la final fără durere”, a spus Simona.


Accesează: