Evenimentul Zilei > Politica > Delir în emisiunea lui Silviu Mănăstire. Jurnalisti dar şi fostul preşedinte Traian Băsescu au ACUZAT-O de MINCIUNĂ pe Monica Macovei.
Delir în emisiunea lui Silviu Mănăstire. Jurnalisti dar şi fostul preşedinte Traian Băsescu au ACUZAT-O de MINCIUNĂ pe Monica Macovei.

Delir în emisiunea lui Silviu Mănăstire. Jurnalisti dar şi fostul preşedinte Traian Băsescu au ACUZAT-O de MINCIUNĂ pe Monica Macovei.

În acestă seară, la emisiunea moderată de Silviu Mănăstire, la postul B1 TV, Florin Iaru a avut o ieşire tranşantă vis-a-vis de ceea ce s-a întâmplat în Parlamentul European despre reacţiile nepotrivite ale europarlamentarului Monica Macovei.

Jurnalistul Florin Iaru, dezlănţuit în cadrul emisiunii lui Silviu Mănăstire la B1 tv., din acestă seară, a acuzat-o pe Monica Macovei de faptul că „minte, minte, minte la Bruxelles”.

A fost  o reacţie extrem de furioasă a jurnaistului, luându-se cu mâinile de cap după ce a fost redifutată înregistrarea cu intervenţia europarlamentarului Monica Macovei în Parlamentul European, în legătură cu legile Justiţiei din România în care "dezinforma", în opinia jurnalistului.

La câteva minute a intrat şi fostul preşedinte Traina  Băsescu, în aceeaşi emisiune moderată de Silviu Mănănăstire în  care a acuzat-o pe Monica Macovei  de faptul că „minte cu neruşinare”.

Intervenţia lui Traian Băsescu a fost foarte scurtă, punctând strict pe subiectul în dezbatere din emisiune cu ceea ce a declarat de la microfonul Parlamentului European,  Monica Macovei când a dezinformat legat de legile justiţiei din România, exagerând şi dezinformând în intervenţia sa, a mai spus Traian Băsescu şi că este ruşinos ceea ce se întâmplă.