Sienna Miller dansează din buric

Sienna Miller dansează din buric

Actriţa britanică, specializată în roluri de hippioată, artistă sau zână, sparge tiparul cu un rol de dansatoare exotică.

În filmul "Just Like a Woman", Sienna interpretează rolul unei casnice care fuge de soţul ei la Las Vegas, unde se decide să-şi schimbe radical viaţa şi să participe la o competiţie de dans din buric. Filmul nu este, cu toate acestea, un demers superficial, care să-şi bazeze campania de marketing pe imagini cu Sienna mişcându-şi şoldurile în stilul Shakirei.

"Just Like a Woman" este regizat de Rachid Bouchareb, un obişnuit al festivalurilor de film premium precum Cannes sau Berlinale, unde şi-a înscris de multe ori peliculele în competiţia oficială. "Rachid este unul dintre cei mai interesanţi regizori activi din zilele noastre", a declarat frumoasa Sienna pentru empireonline. com. "El este unul dintre cineaştii care înţeleg mediul cinematografic fără să-l manipuleze, ci îl explorează cu sinceritate şi chiar brutalitate", a mai spus Sienna Miller.

Filmările au început în Mexic, în iunie, iar înainte de producţie, Sienna a luat cursuri intensive în arta dansului din buric.

Ne puteți urmări și pe Google News

Carieră alternativă

În lungmetraj, personajul Siennei pleacă la Las Vegas cu o femeie musulmană - cea care o învaţă cum să danseze din buric - care are şi ea mari probleme în căsnicie.

"Cele două femei dansează în toată America", a dezvăluit englezoaica pentru revista "Entertainment Weekly", revistă care a şi publicat o imagine exclusivă din film, în care Sienna poartă o perucă brunetă, tunsă scurt şi, desigur, un veşmânt de dansat din buric, auriu, cu o bustieră decoltată generos şi mulţi ciucuri.

"Filmul e un fel de «Thelma şi Louise »", glumeşte Sienna, comparând echipa de femei din film cu cea faimoasă, formată din de Susan Sarandon şi Geena Davis. Ea mai spune că, după trei luni de antrenamente cu un instructor, "pot semi-dansa din buric acum. Asta în caz că lucrurile nu merg prea bine cu actoria asta!".

Însă lucrurile îi merg destul de bine Siennei cu actoria. Ea are vreo cinci proiecte care vor apărea în următorii doi ani în cinematografe şi, recent, a fost selectată pentru a face parte din juriul care acordă premiul Orange Wednesdays Rising Star Award, decernat în fiecare an, în cadrul galei BAFTA. De altfel, e un fel de premiu BAFTA pentru actori începători, câştigat în trecut de James McAvoy (" Remuşcare"), Eva Green (" Casino Royale"), Kristen Stewart ("Saga Amurg") şi Tom Hardy ("Inception"). Astfel, blonda are putere de decizie în ceea ce priveşte actorii tineri care vor deveni vedete în viitor.

Telenovela Sienna-Jude Law

Pe lângă "Just Like a Woman", Sienna va mai apărea în filmul "The Trials of Kate McCullough", unde va interpreta o femeie judecată pentru o crimă violentă, iar personajul ei este apărat de o avocată jucată de Kate Beckinsale.

Miller, implicată în numeroase scandaluri de origine amoroasă în trecut, pare că s-a cuminţit în ultimii ani. Este o obişnuită a licitaţiilor caritabile şi donează obiecte şi bani unor asemenea organizaţii care-i ajută pe cei mai puţin norocoşi decât ea.

Când s-a remarcat pentru prima oară, în filmul "Alfie", din 2004, ea a atras atenţia presei şi publicului mai mult datorită relaţiei cu Jude Law, eroul principal din acel film, care, la acea vreme, era căsătorit cu actriţa Sadie Frost, cu care avea trei copii. De altfel, relaţia ei ulterioară cu Law şi logodna anunţată în 2005, s-au încheiat la fel de şocant, atunci când l-a prins pe actorul din "Sherlock Holmes" cu dădaca copiilor lui.

Până la urmă, Sienna l-a iertat, în 2006, pentru scurt timp, însă relaţia lor nu a putut fi reparată. O nouă încercare a venit în 2009, când cei doi au jucat împreună într-o piesă de teatru, însă nici de această dată cei doi nu au putut rămâne împreună. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/2UznZ5-QwaA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> "Pot semi-dansa din buric acum. Asta în caz că lucrurile nu merg prea bine cu actoria asta!" SIENNA MILLER, actriţă

CONTROVERSE

Iubiri dificile

În prezent, Sienna se iubeşte cu tânărul actor Tom Sturridge, iar tabloidele nu i-au încolţit aşa cum s-a întâmplat până acum cu celelalte relaţii ale actriţei. A avut până acum nenumăraţi iubiţi celebri, printre care fostul ei prieten bun Rhys Ifans ("Anonim"), care a rugat-o de trei ori să se mărite cu el, iar Sienna a rupt logodna la puţin timp după ce a spus în sfârşit "Da", Dj-ul George Barker, şi cea cu actorul din serialul "Brothers and Sisters", Balthazar Getty. Acesta era căsătorit şi avea patru copii, iar soţia lui, Rosetta, a aflat de infidelitate când au apărut în tabloide imagini din vacanţa lui Getty cu Sienna, în Italia, pe un iaht. Relaţia s-a încheiat în 2009, iar Balthazar s-a împăcat cu soţia.