Numele politicianului Mihai Szeplekan (31 de ani) a fost pomenit, în 2010, într-un dosar de proxenetism, alături de al fostului deputat PDL de Cluj, Petru Călian. La vremea repsectivă, Szeplekan – pe care PNL îl vrea secretar de stat la Interne, în locul lui Constantin Chiper, demis în urma accidentului aviatic din Apuseni – s-a apărat susţinând că nu putea avea relaţii sexuale cu "fetiţele" de la "Nana Club", deoarece era proaspăt operat şi îi lipsea un testicol.
Bordelul clandestin frecventat de Szeplekan, acum consilier judeţean de Cluj, era unul exclusivist şi se putea intra doar pe bază de recomandare. Procurorii DIICOT au stabilit, la momentul respectiv, că acesta l-a recomandat pe deputatul Petru Călian, matroanei Natalia Strechi.
Bordelul clandestin în care s-a „documentat” Szeplekan
A dus fetiţe la Bucureşti
Două dintre fetele de la Nana Club au dat declaraţii din care rezultă că l-au însoţit pe deputatul Călian şi pe consilierul Szeplekan la un congres al PRM, care s-a desfăşurat la Baia Mare. Ambii politicieni au fost membri PRM. Ulterior, unul a ajuns la PDL, iar altul la PNL. "Am stat la hotelul respectiv (Mara – n.r.) până a doua zi şi în seara respectivă eu am întreţinut relaţii sexuale cu Petru Călian … Petru Călian mi-a dat personal suma de 250 de lei, iar Mihai Szeplecan i-a dat Erikăi aceeaşi sumă, pentru serviciile sexuale prestate", le-a declarat Andra B., procurorilor de la DIICOT.
Tot în dosarul "Nana Club" mai apare un episod interesant. Două "angajate" de la Nana Club susţin că au au fost aduse de Szeplekan la Bucureşti, unde s-au distrat cu Călian chiar la hotelul unde erau cazaţi deputaţii. "Eu şi cu Teo am plecat la Bucureşti la cererea lui Mihai (Mihai Szeplekan – n.r.), împreună cu Petru Călian şi cu … Teo a fost cea care a discutat amănuntele privind deplasarea. Cred că am fost cazaţi toţi într-un apartament în care era cazat Petru Călian, când se afla la Bucureşti. Eu şi cu Teo am întreţinut acolo relaţii sexuale cu Mihai, iar la un moment dat Mihai a vorbit cu Teo, cerându- i să întreţină relaţii sexuale cu Petru Călian. Aceasta a refuzat, motiv pentru care Petru Călian s-a enervat şi ne-a trimis acasă, dându-ne bani pentru a ne plăti cursa la tren spre Cluj", spunea Monica B.
Într-o altă declaraţie, aceeaşi tânără a povestit că în urma refuzului colegei ei de a-l "inspira" pe deputatul Călian, a acceptat ea avansurile. Mihai Szeplekan ar fi trebuit să fie candidatul PNL pentru Colegiul 5 Cluj, dar de la Bucureşti a fost impus consilierul lui Crin Antonescu, Radu Zlati. În 2013, el a candidat pentru şefia PNL Cluj, însă a fost preferat actualul preşedinte al CJ, Horea Uioreanu.
Condamnări
Ambii politicieni au fost chemaţi la DIICOT, unde au dat declaraţii de martori, dar nu au fost puşi sub acuzare. În timpul procesului care s-a derulat la Tribunalul şi Curtea de Apel Cluj, ei nu au mai fost chemaţi să depună mărturii pe motiv că nu este necesar să facă acest lucru.
În februarie 2013, Natalia Horje (foto), patroana de la Nana Cluj a fost condamnată, definitiv, la tre ani şi opt luni de închisoare cu executare, pentru proxenetism.