Servietă care conţinea un milion de dolari, uitată într-o pizzerie | VIDEO

Servietă care conţinea un milion de dolari, uitată într-o pizzerie | VIDEO

Poliţia din Sidney (Australia) a fost ieri în alertă după ce, angajaţii unei pizzerii au raportat o servietă suspectă uitată în local. Iniţial s-a crezut că este vorba despre o bombă, însă, ulterior, s-a descoperit că aceasta conţinea bani. Nu mai puţin de 1 milion de dolari, în bancnonte de câte 50 de dolari.

Poliţia a arestat deja un bărbat despre care se crede că are legătură cu servieta uitată în local, dar nu se ştie, încă, dacă este aceeaşi persoană care a uitat-o.

Imediat după ce a fost reţinut, suspectului i s-a făcut rău şi a fost internat înainte ca autorităţile să afle mai multe informaţii, relatează postul de televiziune TenNews.

Angajaţi ai localului au mai precizat, astăzi, că bărbatul care a intrat cu servieta părea să fie agitat şi nervos. Tocmai de aceea, în momentul în care şi-au dat seama că acesta a plecat, uitând să ia servieta, au crezut că este vorba despre o posibilă bombă. "Este o nebunie. Acum putem râde despre acest incident, dar, ieri, chiar ne-am speriat şi am sunat la poliţie", a mai precizat una dintre angajatele pizzeriei în care s-a găsit servieta plină cu bani. <iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Wnd5XREGnjo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News