Evenimentul ZileiMondenSerghei Mizil a răbufnit! A rupt prietenia de o viață cu Mădălin Voicu. „Se bagă în orice și bate câmpii la greu”

Serghei Mizil a răbufnit! A rupt prietenia de o viață cu Mădălin Voicu. „Se bagă în orice și bate câmpii la greu”

Serghei Mizil a răbufnit! A rupt prietenia de o viață cu Mădălin Voicu. „Se bagă în orice și bate câmpii la greu”
Serghei Mizil a explicat de ce a rupt relația cu Mădălin Voicu, cu care a fost prieten încă din adolescență. El a arătat ce anume îl deranjează la fostul său prieten și de ce a ales să nu mai vorbească cu acesta.

Buni prieteni odinioară, Serghei Mizil și Mădălin Voicu nu mai vorbesc de ani de zile. Până acum cei doi nu au clarificat ce s-a întâmplat și cum s-a produs rupture dintre ei. Într-o emisiune televizată, unde a fost invitat, Serghei Mizil l-a nominalizat pe fostul său prieten, Mădălin Voicu, între cele trei persoane despre care crede că nu au ce căuta la TV.

El a comentat situația fostului său amic, acuzându-l că minte, de fiecare dată când vorbește în public. Pe de altă parte, Serghei Mizil a recunoscut că-l urmărește pe Mădălin Voicu și este la curent cu viața acestuia. Chiar dacă nu-și mai vorbesc.

„Tot ce spune… minte! Nu e un conflict, eu îi știu viața, îl urmăresc, știu ce face. Nu vreau acum să intru în viața omului. E complicat și foarte nasol la vârsta asta să ajungi la discuțiile astea. După Revoluție oamenii s-au transformat foarte mult. Noi eram frați. Dar dacă îl vezi ce spune, dacă îl vezi ce face, dacă îl vezi cum apare, intervine în orice chestie doar ca să apară. Ultima dată când a apărut a fost la…

Mi-a murit sora acum o lună și eu n-am vrut să apar să vorbesc și singurul care a acceptat să vorbească a fost el. Nu înțeleg de ce să vorbească de familia mea și se bagă în orice și bate câmpii la greu”, a spus Serghei Mizil în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV.

surs afoto. EVZ

Ce-i reproșează Serghei Mizil fostului său prieten

În acest context, Serghei Mizil a vorbit despre ruptura sa cu fostul prieten din copilărie. Potrivit spuselor sale, cearta a pornit de la faptul că Mădălin Voicu avea opinii și păreri, pe care le exprima la TV, pentru absolut orice.

„E din trecut treaba asta, a apărut în diferite emisiuni, el se bagă în toate alea, ceartă pe toată lumea, cu ăla cu educația, cu alea, cu alea, când… nu vreau să intru în mai multe amănunte. Mi se pare aiurea să vii să dai lecții de viață, să critici tu pe alții, de familii, de copii, de ce fac asta, ba asta, când fiecare avem problemele noastre. Eu nu m-am băgat niciodată să dau sfaturi. De ce a făcut copilul așa sau așa… El e mare expert în toate domeniile”, a mai spus Serghei Mizil.


Accesează: