După remiza de la Cluj, Christoph Daum a dat vina pe mentalitatea „tricolorilor”, și e de părere că revenirile lui Florin Andone și Bogdan Andone or să resusciteze jocul naționalei până la finalul preliminariilor CM 2019. 

„Trebuia să câștigăm 3 puncte azi, însă am luat doar unul. Am fi avut nevoie de mai mult noroc în prima repriză. Toată lumea a fost motivată să câștige meciul, dar n-am reușit să jucăm bine și în repriza a doua ca în prima. În continuare totul e posibil. Trebuie să-i facem pe jucători să evolueze mai bine.

Dacă ne uităm la primele 60 de minute vedem că nu e problema doar că nu am marcat, ci și mentalitatea. Trebuie să jucăm până în minutul 90, nu doar 60 de minute.

Dacă ne uităm la clasament observăm că o singură victorie poate schimba totul. Sper că odată cu revenirile lui Stancu și Andone să marcăm. Ei pot ajuta prin mentalitatea lor să înscriem. Chipciu a jucat foarte bine, Keșeru a avut și el câteva ocazii. Cred că trebuie să pregătim următorul meci acum. Repriza secundă a aparținut Danemarcei”, a declarat Daum la TVR 1.