Evenimentul Zilei > Economie > Şeful CNADNR avertizează: Cei care nu deszăpezesc cum trebuie vor fi sancţionaţi!
Şeful CNADNR avertizează: Cei care nu deszăpezesc cum trebuie vor fi sancţionaţi!

Şeful CNADNR avertizează: Cei care nu deszăpezesc cum trebuie vor fi sancţionaţi!

Directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Cătălin Homor, îi avertizează pe cei care nu-şi fac treaba în această perioadă.

El le atrage atenţia celor implicaţi în activitatea de deszăpezire că orice abatere de la procedura standard a activităţilor de intervenţie pe timp de iarnă va fi analizată şi sancţionată în regim de urgenţă, informează un comunicat al CNADNR remis, luni, AGERPRES

"Solicit în continuare tuturor celor implicaţi în acţiunile de deszăpezire mobilizare promptă şi eficientă în cazurile speciale provocate de fenomenele meteorologice deosebite, astfel încât traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Atrag atenţia tuturor celor implicaţi în activitatea de deszăpezire că orice abatere de la procedura standard a activităţilor de intervenţie pe timp de iarnă va fi analizată şi sancţionată în regim de urgenţă', a declarat Homor, în urma verificării modului în care se circulă pe autostrada Bucureşti – Piteşti. 

Directorul General al CNADNR a inspectat în cursul zilei de luni bazele Ciorogârla, Căteasca şi Ioneşti care deservesc autostrada A1, Bucureşti – Piteşti. Controlul a avut ca scop principal verificarea numărului de utilaje aflate în baze, starea acestora, precum şi situaţia stocurilor materialelor antiderapante existente (sare, nisip, clorură de calciu şi alte produse chimice cu efecte de degivrare). 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: