Evenimentul Zilei > Actualitate > Șeful CCA, deranjat de protestul fotbaliștilor de la CS „U” Craiova: „În altă competiție nu ar fi făcut așa”
Șeful CCA, deranjat de protestul fotbaliștilor de la CS „U” Craiova: „În altă competiție nu ar fi făcut așa”

Șeful CCA, deranjat de protestul fotbaliștilor de la CS „U” Craiova: „În altă competiție nu ar fi făcut așa”

Kyros Vassaras, șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, consideră că protestul echipei CS „U” Craiova, pus în practică la meciul cu CSM Iași, este anormal.

Kyros Vassaras, șeful CCA, a vorbit despre gestul celor de la CS „U” Craiova, care la meciul de campionat cu CSMS Iași s-au îmbrăcat în negru. Decizia a venit după ce oltenii au criticat vehement gafele de arbitraj pe care au fost nevoiți să le suporte. „Cred că au alte motive să se îmbrace în negru, nu arbitrajul. Sunt sigur că în altă competiție nu ar fi făcut așa. Este inacceptabil. Dacă erau în cupele europene, sigur nu făceau așa. Sper să ajungă în cupele europene și să poarte și acolo negru din cauza arbitrilor”, a afirmat Vassaras la Dolce Sport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.