Vreme de șapte ani, emisiunea „Duminica în familie”, prezentată de Mihaela Rădulescu pe postul Antena 1, a fost unul dintre cele mai mari succese de televiziune în perioada respectivă. Acest lucru i-a adus vedetei și venituri pe măsură, acestea fiind de ordinul zecilor de mii de euro. Se poate spune că Mihaela Rădulescu rivaliza, în privința salariului încasat, cu Andreea Esca, vedeta Pro.

„Duminica în familie”, în cadrul căruia apăreau, cu regularitate, nume mari din lumea mondenă, artistică și chiar politică, era difuzată săptămânal și era una dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune. Un rol important la stabilirea audiențelor npucitoare îl juca și Mihaela Rădulescu, care primea un onorariu foarte consistent pentru prestațiile sale din platorurile Antenei 1.

Se spune că, în fiecare lună, vedeta încasa undeva la 40-50.000 de euro, adică în jur de 10.000 de euro pentru fiecare ediție. Pe lângă salariu, Mihaela Rădulescu mai primea și alte bonusuri deoarece mai mai avea și alte atribuții în cadrul trustului. Aceste bonusuri, suplimentare, se ridicau la aproximativ 5.000 sau chiar 10.000 de euro.

Dezvăluirile despre veniturile încasate de Mihaela Rădulescu în acea perioadă au fost făcute de un apropiat, un membru al echipei sale care a lucrat pentru emisiune.

„Răduleasca primea în jur de 10.000 de euro pe ediție la «Duminică în familie», în medie cam 40.000 de euro pe luna sau 50.000 de euro, în cazul în care erau cinci emisiuni în direct! Mai mult, ea mai participa și la alte acțiuni ale postului, care îi creșteau onorariul la circa 55.000-60.000 de euro per total, în special în perioada de iarnă! Mihaela era considerată vedetă incontestabilă a postului și era plătită corespunzător!”, a spus persoana din echipa Mihaelei Rădulescu, conform cancan.ro.

De menționat că Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune în anul 1994 și a fost primul jurnalist român care a transmis în direct ceremonia de decernare a premiilor Oscar, în anul 1998.

Rebecca Prodan Dumitrescu, prima patroană din fotbalul românesc: „Nu am voie să fiu pe locul 2”

Alex Velea și Mario Fresh, scandal din cauza femeilor! Antonia e la mijloc?