Evenimentul Zilei > International > Secretul lui Michael Jackson a ieșit la iveală. Dezvăluirea care a făcut înconjurul lumii
Secretul lui Michael Jackson a ieșit la iveală. Dezvăluirea care a făcut înconjurul lumii

Secretul lui Michael Jackson a ieșit la iveală. Dezvăluirea care a făcut înconjurul lumii

O carte care a făcut furori printre fanii lui Michael Jackson este „Me”, scrisă de cunoscutul cântăreţ Elton John. Este ştiut că între cei doi mari artiști s-a creat o frumoasă relație de prietenie.

Elton John povesteşte în cartea sa că odată cu trecerea anilor, a devenit îngrijorat în legătură cu  felul în care amicul lui a început „să se izoleze de lume”.

După părerea sa, Sir Elton John susține că Michael Jackson „era bolnav mintal”.

Cântăreţul britanic, acum în vârstă de 72 de ani, a afirmat în volumul său că l-a cunoscut pe Michael Jackson când acesta din urmă avea 13 – 14 ani, şi pe care l-a numit „cel mai adorabil copil pe care ți-l poți imagina”.

„Dar la un moment dat în anii ce au urmat, el a început să se izoleze de lume și de realitate, la fel cum a făcut-o Elvis Presley. Dumnezeu știe ce se întâmpla în capul lui, iar Dumnezeu știe ce de ce medicamente era plin, dar de fiecare dată când l-am văzut, la maturitate, m-am gândit că bietul băiat și-a pierdut total mințile. Nu mă refer la un mod ușor. Era total bolnav mintal, o persoană lângă care e deranjant să te afli”, a mărturisit Elton John în noul volum.

Într-un alt pasaj, Sir Elton John și-a amintit că l-a invitat pe Michael Jackson la una dintre petrecerile sale, unde a hoinărit și a fost găsit jucându-se cu fiul îngrijitoarei casei.

„Dintr-un anume motiv, nu putea să facă față companiei adulților”, a explicat artistul britanic.

În volumul său de memorii, Elton John a amintit şi despre copilaria sa, despre care spune că a avut o copilărie dificilă și a avut curajul să vorbească despre relația cu regretata sa mamă, Sheila Farebrother.

Aceasta nu i-a cunoscut niciodată pe cei doi fii ai artistului, Zachary, în vârstă de 8 ani, și Elijah, de 6 ani, pe care Elton îi are cu soțul lui, David Furnish.

„Ea niciodată nu l-a plăcut pe David. Niciodată nu a plăcut pe nimeni. Niciodată nu a cerut să vadă copiii. Dar mă bucur că ei nu au cunoscut-o deoarece i-ar fi criticat, așa cum m-a criticat pe mine”, a povestit Elton John, potrivit cancan.ro