Evenimentul Zilei > Sport > Secretul de taină al lui Neymar. Ce vârstă are iubitul mamei sale
Secretul de taină al lui Neymar. Ce vârstă are iubitul mamei sale

Secretul de taină al lui Neymar. Ce vârstă are iubitul mamei sale

După ce mama lui Neymar, în vârstă de 52 de ani, s-a despărțit de soțul ei și tatăl fotbalistului și-a găsit rapid consolarea în brațele unui tânăr de 22 de ani!

Neymar are 28 de ani, fiind cu șase ani mai mare decît posibilul său nou tată vitreg.

Totuși, fotbalistul nu pare deranjat și i-a transmis mamei sale următorul mesaj pe rețelele de socializare: „Să fii fericită mamă. Te iubesc!”.

Noul partener al mamei lui Neymar, Nadine Goncalves, este Tiago Ramos, un tânăr în vârstă de 22 de ani, pasionat de jocuri video.

Goncalves a confirmat pe pagina personală de Instagram relaţia cu tânărul Tiago Ramos. Aceasta a publicat o fotografie în care îl îmbrăţişează pe Ramos şi a adăugat descrierea: „Inexplicabilul nu se poate explica. Îl trăieşti doar..”.

Tânărul face parte dintr-o echipă de eSports numită 4K Easy. Ramos este, de asemenea, un model.

În urmă cu patru ani, Nadine s-a despărţit de tatăl fotbalistului după 25 de ani de mariaj.

Ramos este un fan înfocat al lui Neymar. În 2017, acesta i-a scris un mesaj fotbalistului în care i-a transmis: „Neymar, eşti fantastic. Nu ştiu cum să explic emoţia de a fi fanul tău. Văd cum joci şi mă simt foarte motivat. Într-o zi sper să citesc mesajul acesta cu tine, să fiu fratele tău şi să jucăm împreună”, potrivit dcnews.ro

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: