Evenimentul Zilei > Actualitate > Sechestrată și abuzată la doar 10 ani. Iadul a durat 24 de ore. Cazul care a cutremurat România
Sechestrată și abuzată la doar 10 ani. Iadul a durat 24 de ore. Cazul care a cutremurat România

Sechestrată și abuzată la doar 10 ani. Iadul a durat 24 de ore. Cazul care a cutremurat România

O copilă de 10 ani a fost sechestrată timp de 24 de ore de un vecin, despre care consătenii săi credeau că iubește copiii. O zi și o noapte, copila a fost supusă unor perversiuni sexuale greu de imaginat.

Individul în vârstă de 49 de ani este divorțat și locuiește singur, fiind văzut în repetate rânduri cu minori în curtea sa, unde îi aducea pentru a se uita la televizor sau la laptop.

În data de 10 februarie, o copilă de 10 ani, vecină cu el, a trecut prin fața porții sale în timp ce se ducea la magazinul din sat.

Acesta i-a dat 5 lei și a ademenit-o cu jocuri pe calculator. Spre seară însă, acesta a consumat băuturi alcoolice, moment în care iadul s-a dezlănțuit pentru copilă. A tras perdele, a luat un cuțit și a obligat-o să îl masturbeze.

Potrivit judecătorilor, „inculpatul i-a cerut de asemenea victimei să îl lovească la fund cu coada unei măture pentru că este „obraznic şi rău”.

După ce a batjocorit-o, acesta a adormit, iar micuța a rămas trează, pentru ca, a doua zi, să le povestească părinților ce a pățit.

Cercetat, individul a precizat că nu crede că ar fi în stare să comită faptele de natură sexuală de care este acuzat.

Aceştia au stabilit ca, pe lângă pedeapsa cu închisoarea de 7 ani, să-i achite daune morale de 20.000 de lei victimei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: