• Victor Ponta este unul dintre liderii puternici și de vitor. Avem pe Claudiu Manda, poate să crească și să învețe, Georgian Pop, șeful comisiei SRI, Valeriu Zgonea, Daniel Savu, Benea. Nu este o chestiune de vârstă, ci de valori.
  • Ani la rând, l-am auzit pe Ion Iliescu vorbind despre oamenii de bine. Oamenii de bine sunt oameni de bine, societatea românească are nevoie de competiție și competitivitate. La sfârșit, oamenii aleg și cineva trebui să câștige competiția. Toți au șanse egale, asta trebuie să le spunem tinerilor.
  • Am greșit în a comunica, în a acționa, nu cred că după această experiență vom mai fi vreodată neatenți. Nu este un singur factor, dar Victor Ponta era la putere și, de foarte multe ori, un vot anti-sistem îl pedepsește pe cel care aflat la putere. Da, rămâne premier până la finalul mandatului. Îl vedeți pe dl. Blaga premier? Dl. Predoiu a pierdut la vot, este neperfomant politic.
  • Guvernul este susținut de o majoritate solidă, iar oamenii au arătat că nu vor ca puterea să se ducă într-un singur loc. UDMR pare hotărât să susțină în Parlament coaliția.
  • Sper ca Victor Ponta și dl. Klaus Iohannis să arate, spre deosebire de perioada când dl Băsescu era președinte, că poate exista o cooperare solidă, coerentă. Nu cred că cineva dorește ca România, în contextul din Ucraina și Republica Moldova, și de cealalaltă parte avem un domn Orban, să fie instabilă