Evenimentul Zilei > Monden > Se reaprinde vechea rivalitate? Andreea Marin n-a uitat-o pe Mihaela Rădulescu. Cum a comentat ”limbajul acela…”
Se reaprinde vechea rivalitate? Andreea Marin n-a uitat-o pe Mihaela Rădulescu. Cum a comentat ”limbajul acela…”

Se reaprinde vechea rivalitate? Andreea Marin n-a uitat-o pe Mihaela Rădulescu. Cum a comentat ”limbajul acela…”

Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, Andreea Marin a ocolit și nu prea un subiect care a ținut mulți ani pagina întâi a ziarelor: rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu.

Andreea Marin a vorbit despre copilărie, despre cum și-a pierdut mama la 9 ani și cum a consierat-o apoi îngerul ei păzitor, izbucnind chiar în lacrimi la un moment dat.

Unul dintre subiectele atinse a fost și relația Zânei cu ”diva”, rivala ei, Mihaela Rădulescu.

Au trecut mai bine de două decenii de când în presă au apărut primele articole despre conflictele dintre cele două vedete. Încă de atunci, s-a speculat că totul a pornit de la faptul că amândouă au iubit, pe rând, același bărbat, pe Ștefan Bănică Jr. Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. din 1997 până ân 1999, în timp ce Andreea Marin s-a căsătorit cu el la opt ani distanță de la divorțul celor doi.

Întrebată de la ce a început războiul dintre ele, Andreea Marin a avut replici acide. „Cât de deplasat să fii să te gândești că cineva se mărită cu un om pentru că a mai fost măritat sau însurat cu un același om. Trebuie să fii bolnav! Fie și să gândești asta, dar să o și faci! E exclusă această variantă.

În orice caz, războiul nu a început de la mine! Eu sunt un om care privește în curtea sa, care își vede cu seriozitate și pasiune de munca sa, dar probabil că am deranjat prin succes. Am deranjat, am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu dorea să ofere mari perspective. Creșterea în domeniu a fost culminantă la un moment dat și a deranjat acest lucru. Și de aici au început tot felul de șicane.

Ele nu au plecat niciodată de la mine, sunt un om educat, cu bun simț. Sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi”, a spus Andreea Marin, la Kanal D, în emisiunea „40 de întrebări”.

Denise Rifai: Deci dacă ar fi să notez, de la Mihaela Rădulescu a început!

„Evident! Nu de la mine! Când sunt două persoane implicate și una spune clar că nu e ea de vină, mai rămâne doar una. Dar nu e ceva ce vreau să discutăm. Până la urmă, fiecare s-a definit așa cum a putut mai bine, realitatea de azi arată clar unde e fiecare și Dumnezeu e acolo sus și ne vede”, a mai spus Andreea Marin.

Scandalul dintre cele două a continuat ani de zile, iar Mihaela Rădulescu i-a transmis acesteia mesaje dure în direct.

Denise Rifai: În 2012, ambele ați realizat emisiuni la Realitatea TV, iar procurorii îl interceptau atunci pe fostul soț al Mihaelei Rădulescu la acel moment. Stenogramele care au devenit publice au arătat un dialog între coi doi în care dumneavoastră erați subiectul principal. Iată ce spunea: „Singurul motiv pentru care-mi sare țandăra este inegalitatea dintre mine și vita aia de Marin. Asta are un promo pe post care costă zeci de mii de euro, eu am avut un promo de 2 lei”. Ani mai târziu, în 2019, ați ironizat-o pe Mihaela Rădulescu. Despre acest  etern conflict ați declarat recent: „Ani de zile Mihaela Rădulescu a încercat să mă tragă în jos, nu știu de ce, nu am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea”. De ce e obsedată Mihaela Rădulescu de dvs?

„Nu știu, vă rog să o întrebați pe ea! Pentru mine e de neînțeles. Eu nu aș putea să fac asta față de nimeni. Dar pe de altă parte, poate nu mai este. Poate i-a trecut!

Limbajul acela este unul pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva, și rival dacă mi-ar fi în meserie”, a mai spus Andreea Marin.