Evenimentul Zilei > Monden > Se pornește iar paranghelia! Când revin Vulpița și Viorel la Acces Direct?
Se pornește iar paranghelia! Când revin Vulpița și Viorel la Acces Direct?

Se pornește iar paranghelia! Când revin Vulpița și Viorel la Acces Direct?

Vulpița și Viorel s-au infectat cu noul coronavirus

Vulpița și Viorel Stegaru vor ieși curând din carantină. Chiar dacă sunt departe de echipa emisiunii Acces Direct, precum și de prieteni și de familie, cei doi soți din Blăgești încearca să își petreacă timpul în mod cât mai plăcut. Un astfel de exemplu este sărbătorirea zilei de naștere a lui Viorel Stegaru.

Vulpița și Viorel s-au infectat cu noul coronavirus

Aflată în carantină, Vulpița de la Acces Direct, a postat pe contul său de Instagram a postat o fotografie cu ea și Viorel în timp ce se sărutau. Momentul emoționant a avut loc cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

După ce Vulpița și Viorel s-au infectat cu noul coronavirus toată lumea s-au întrebat când anume vor reveni aceștia la Acces Direct, emisiune unde soții Stegaru au devenit cunoscuți, fiind în același timp și apreciați dar și criticați de telespectatori.

„Veronica și Viorel mai au doar câteva zile până vor ieși din carantină”

„Veronica și Viorel mai au doar câteva zile până vor ieși din carantină. Starea lor de sănătate este una foarte bună, s-au recuperat aproape în totalitate.

Ea a avut febră, se vedea pe fața ei că nu se simte bine. În schimb, la Viorel, boală a debutat mai puțîn violent decât la soția lui. Amândoi aveau nevoie de odihnă și de tratament de specialitate.

S-au cam plictisit în casă. Dar au ținut în permanență legătura cu echipa Acces Direct. Au fost sunați, verificați. Cel mai probabil, după ce vor ieși din carantină și se vor asigura că rezultatul ultimului test este negativ, vor reveni pe platourile de la Antena 1”,au spus sursele citate,

Este adevărat că, la început, au avut simptome destul de greu de îndurat, mai ales Veronica, potrivit cancan.ro.