Se lansează o nouă revistă de gastronomie

Se lansează o nouă revistă de gastronomie

Publicaţia lunară "Sale&Pepe" se adresează pasionaţilor de cooking, în special de bucătăria mediteraneană.

Originară din Italia, „Sale&Pepe” este o revistă care îşi propune să aducă inspiraţie în bucătăria tradiţională şi să încurajeze un stil de viaţă sănătos, concentrându-se, în acelaşi timp, asupra gătitului ca artă.

Publicaţia conţine 100 de pagini cu reţete de sezon, 60 de reţete din bucătăria mediteraneană şi internaţională, tirajul este de 30.000 de exemplare, iar preţul este de 3,9 lei. „Sale&Pepe” este editată de Monden Media Group, înfiinţat în 2004, care mai deţine publicaţia „Monden”.

Ediţia de luna aceasta cuprinde rubrica „Şcoala Sale&Pepe”, un îndrumar pentru  începătorii în artă culinară, care prezintă pas cu pas pregătirea unor reţete clasice. Acelaşi număr cuprinde şi secţiunea „Învăţaţi să Cumpăraţi”, cu informaţii utile şi sfaturi privind cumpărăturile de sezon.

Ne puteți urmări și pe Google News