Evenimentul Zilei > Politica > Se fac cărțile în PNL. Decizie de ultim moment. Senatorul Alina Gorghiu pleacă din Parlamentul României
Se fac cărțile în PNL. Decizie de ultim moment. Senatorul Alina Gorghiu pleacă din Parlamentul României

Se fac cărțile în PNL. Decizie de ultim moment. Senatorul Alina Gorghiu pleacă din Parlamentul României

În conferința de presă de vineri de la sediul filialei Timiș, președintele acesteia, Nicolae Robu a anunțat că senatorul Alina Gorghiu și-a declinat intenția de a candida la alegerile europarlamentare de anul viitor. Nicolae Robu a afirma, de asemenea, că Alina Gorghiu va primi un vot de susţinere din partea Biroului Permanent al PNL Timiş

 „Biroul Permanent Judeţean al PNL Timiş consideră potrivită candidatura Alinei Gorghiu şi apreciind activitatea în calitatea de senator de Timiş şi a dat votul în unanimitate pentru susţinerea pe o poziţie cât mai bună pe listă. A fost prezentă foarte mult în judeţ, dacă nu în tot judeţul, într-o foarte mare parte a sa şi a organizat multe conferinţe de presă în care şi-a prezentat activitatea parlamentară. Avem încredere că şi din postura de europarlamentar îşi va face datoria”, a declarat Nicolae Robu.

Alina Gorghiu este în acest mandat senator de Timiş din partea PNL. În trecut a ocupat şi funcţia de preşedinte al PNL, la nivel naţional.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în luna mai 2019.

Și un alt fost președinte liberal, Crin Antonescu, și-a anunțat intenția de a candida la alegerile europarlamentare după ce a lipsit o perioadă de pe scena politică din România.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.