„Scurtcircuit” este un film bazat pe fapte și întâmplări reale, consumate în august 2010, la Maternitatea Giulești. Pentru realizarea de excepție „Scurtcircuit” a primit „The Outstanding Artistic Achievement”, în cadrul Golden Goblet Awards – Shanghai 2017 – festival de categorie A. De altfel, acesta a fost și primul film românesc din toate timpurile selectat în competiția oficială a acestui festival.

Melania, o elevă de 15 ani, rămâne însărcinată cu Emi, un coleg de clasă. Mamele minorilor îi despart pe cei doi îndrăgostiți și hotărăsc să dea copilul spre adopție. De aici înainte, firul intim al povestirii urmează un scenariu tulburător. Prin intermediul unui funcționar abil cele două mame găsesc „cadrul legal” pentru vânzarea bebelușului unei familii de români stabiliți în străinătate. Hazardul lovește însă din nou. La doar o zi după nașterea prematură a Melaniei, salonul de terapie intensivă unde fusese trimis bebelușul este mistuit de flăcări…

Care este deznodământul poveștii cutremurătoare a Melaniei și a lui Emi? Vă lăsăm pe dumneavoastră sa aflați, având posibilitatea de a câștiga una dintre invitațiile duble puse în joc! Mult succes!

În cazul în care nu o să vă enumerați printre fericiții câștigători, pelicula „Scurtcircuit” poate fi vizionată în cinematografe începând cu data de 23 februarie. Banii rezultați din vânzarea biletelor sunt destinați achiziționării de incubatoare pentru copilașii născuți prematur prin parteneriatul cu Fundația Nadia Comăneci.  

Nadia Comăneci, marea noastră campioană: „«Scurtcircuit» vorbește despre viața reală, despre disperare și despre speranță. Dar mai ales despre speranță. Și despre ce putem face noi ca ea să nu moară. Vă rog, pe această cale, să oferim o șansă copiilor născuți prematur! Mergeți la film!”.

Pentru mai multe detalii citește regulamentul de concurs.