Evenimentul ZileiJustitieElan Schwartzenberg, replică usturătoare pentru Cosmin Gușă: „Eu mi-am făcut toți banii singur, tu ai fost un atârnător toată viața”

Elan Schwartzenberg, replică usturătoare pentru Cosmin Gușă: „Eu mi-am făcut toți banii singur, tu ai fost un atârnător toată viața”

Elan Schwartzenberg, replică usturătoare pentru Cosmin Gușă: „Eu mi-am făcut toți banii singur, tu ai fost un atârnător toată viața”
Omul de afaceri Elan Schwartzenberg îi răspunde dur acționarului Realitatea Tv Cosmin Gușă, după ce acesta din urmă l-a acuzat că ar face parte dintr-un „triunghi infracțional” alături de Liviu Dragnea și Radu Mazăre.

Schwartzenberg îl acuză pe Gușă că încearcă să se dezică de fostul primar al Constanței, deși până acum s-a folosit de frații Mazăre pentru a-și atinge propriile interese: „În cazul lui Blejnar și Marta, poate ai uitat cum te gudurai pe lângă ei la vânătoare sau poate vrei pozele de la grătarul de după?!?”.

Omul de afaceri mai susține că patronul Realitatea TV nu este decât un „atârnător”, pe când el și-a câștigat singur banii.

Elan Schwartzenberg a mai ținut să-i amintească lui Cozmin Gușă că partenerul său de afaceri, Maricel Păcuraru, a făcut pușcărie, în vreme ce el nu a fost condamnat niciodată.

„Ca de obicei, minți sau poate erai băut. Maricel Păcuraru, partenerul tău în afaceri,  a fost condamnat și a făcut niște ani de pușcărie. Eu nu am fost condamnat vreodată, nici în România și nici în altă țară.

-Unicul caz în care am fost acuzat oficial este pentru complicitate și a fost finalizat prin ACHITARE la ÎCCJ.

-Nu sunt fugar, sunt la mine acasă ,exact cum ai putea tu locui la Câmpia Turzii, iar statul român nu mă caută că nu are motiv.

P.S. E total lipsit de caracter să dai în oameni aflați în necaz, gen frații Mazăre , mai ales dacă în ultimul an ai incercat prin intermediul lor să-ți aranjezi o întâlnire cu mine în Israel. De asemenea în cazul lui Blejnar și Marta, poate ai uitat cum te gudurai pe lângă ei la vânătoare sau poate vrei pozele de la grătarul de după?!?

Și eu am prieteni care au fost sau sunt în pușcărie, rămân aceiași pentru mine, nu mă dezic de ei, ajut cum pot dacă e cazul, fii bărbat și asumă-ți…eu mi-am făcut toți banii singur, tu ai fost un atârnător toată viața, consultantule politic/expertule în geopolitică…”, a transmis Elan Schwartzenberg pentru Stiripesurse.ro.

Pe 20 mai, acționarul Realitatea Tv a comentat repatrierea lui Radu Mazăre din Madagascar, moment în care l-a introdus în ecuație pe Elan Schwartzenberg:

„Revolta lor, a lui Mazăre și a alor săi, este legată de faptul că de ce au fost aleși ei. Iar răspunsul stă în acea trădare a PSD-ului, pe care Mazăre, sfătuit de către cel de-al treilea membru al triunghiului corupt, a ales să fie. (…) Și acum este momentul să îl numesc și pe al treilea membru. Pentru ca am vorbit despre legătura Dragnea – Mazăre, al treilea membru al triunghiului, poate șeful lor, este un alt fugar, care se numește Elan Schwartzenberg. Condamnat în România, fugit din România, exact ca Mazăre, și care beneficiind de o cutuma internaționala conform căreia un cetățean israelian, dacă stă în Israel, nu mai poate să fie deferit justiției din alte state, bine-mersi, îndestulat, stă acolo liniștit. Deci, adevăratul triunghi infracțional este Dragnea – Măzare – șeful Elan Schwartzenberg, care astăzi este fugar”.

 


Accesează: