Cu acest prilej, Crenguța Leaua, fondatoarea casei de avocatură precizează că timp de 13 ani, de când sunt pe piață un număr de 10.000 de clienți s-au bucurat de serviciile echipei sale de avocați. 

„De peste 13 ani, suntem un reper de încredere și profesionalism pe piața avocaturii, timp în care peste 10.000 de clienți s-au bucurat de serviciile echipei noastre și în care peste 100 de avocați și-au dezvoltat cariera alături de noi. Extinderea marchează o nouă etapă, prin care specializarea în litigii și tranzacții internaționale primește o nouă dimensiune. Grație rezultatelor obținute în ultimii ani, am reușit să intrăm în topul celor mai valoroase firme de avocatură specializate în arbitraj internațional – GAR 100, iar acum ne consolidăm prezența și în zona de tranzacții internaționale, prin adăugarea în firmă a doi noi parteneri cu un profil profesional excepțional”, menționează avocatul Crenguța Leaua, într-un comunicat.

Fondatoarea casei de avocatură face o scurtă prezentare a celor care se vor alătura echipei sale: 

„Răzvan Ioan Păunescu aduce în LEAUA DAMCALI DEACONU PAUNESCU – LDDP o expertiză unică în zona de business internațional, dar și în zona legală și va asigura dezvoltarea departamentului de tranzacții internaționale.
Ana-Irina Șarcane, prin expertiza sa amplă de peste 20 ani în bussiness restructuring și insolvență, vine să completeze competența de vârf pe care LEAUA DAMCALI DEACONU PAUNESCU – LDDP o pune la dispoziție companiilor care caută să implementeze cu succes procese de restructurare și eficientizare.

Le sunt recunoscătoare amândurora pentru faptul că se alătură echipei și pentru determinarea de a contribui la atingerea obiectivelor de dezvoltare.

Nu în ultimul rând, noua denumire a firmei marchează recunoașterea cuvenită pentru ceilalți doi co-managing partners ai firmei, Aurora Damcali și Ștefan Deaconu, cărora le mulțumesc pentru implicarea profesională și pentru contribuția deosebită în dezvoltarea continuă a firmei din ultimii ani”, mai precizează comunicatul.

Totodată, Răzvan Ioan Păunescu, partener în LEAUA DAMCALI DEACONU PAUNESCU – LDDP, va conduce departamentul de tranzacții internaționale.

Acesta declară: „Am apreciat la membrii echipei valoarea profesională, seriozitatea și creativitatea și sunt convins că vom asigura suportul necesar atât pentru tranzacțiile internaționale în care sunt implicat, cât și pentru cele viitoare, în special pe relația cu investitori din Statele Unite ale Americii, Uniunea Europeană și China. Sunt convins că îmbinarea dintre experiența directă în afaceri și suportul legal de înaltă calificare va asigura o calitate impecabilă a serviciilor avocațiale pe care le vom oferi clienților LEAUA DAMCALI DEACONU PAUNESCU – LDDP”.