Evenimentul ZileiActualitateScene ireale pe Aeroportul din Timișoara. Două vaci s-au plimbat nestingherite în zona terminalului Sosiri Internaționale VIDEO

Scene ireale pe Aeroportul din Timișoara. Două vaci s-au plimbat nestingherite în zona terminalului Sosiri Internaționale VIDEO

Scene ireale pe Aeroportul din Timișoara. Două vaci s-au plimbat nestingherite în zona terminalului Sosiri Internaționale VIDEO
Călătorii au filmat amuzați incidentul, dar dincolo de ridicolul situației, a existat o problemă de securitate. Se fac verificări pentru a afla cum au ajuns vacile acolo. Din fericire, de data aceasta, incidentul nu a avut urmări negative.

Românii s-au obișnuit să dea nas în nas cu urșii unde se așteaptă mai puțin, să vadă turme de oi pe autostradă sau mistreți gonind prin centrul orașului. Nimeni însă nu se aștepta la scenele ireale care s-au petrecut pe Aeroportul din Timișoara. Două vaci au devenit vedete pe rețele sociale după ce s-au plimbat nestingherite în zona terminalului Sosiri Internaționale.

Călătorii au imortalizat momentul și au postat imaginile care au devenit virale pe relețele sociale. Nu au lipsit nici comentariile amuzante.
„Le-a cerut oare cineva certificat verde?“, „Probabil și-au uitat bagajul acasă“, „Suntem într-o țară rurală, nu? Nu mi se pare anormal“ sau „Poate au venit să își aștepte rudele“, au fost câteva dintre cometariile oamenilor.

Alții nu au fost la fel de amuzați. „Bine că nu au ajuns pe pistă. Ce se întâmpla dacă s-ar fi aflat acolo când încerca să aterizeze un avion?, a mai comentat un alt român.

Incident de securitate

Dincolo se situația care este doar aparent amuzantă, incidentul poate fi considerat a fi unul de securitate. Nimeni nu știe cum au ajuns vacile la Aeroport, dar se presupune că există o porțiune ruptă din gard și asta le-a permis să intre în zonă. De asemenea, se caută proprietarul animalelor care riscă o amendă usturătoare pentru că le-a lăsat nesupravegheate. O anchetă a fost demarată în acest caz, iar traserul văcuțelor va fi refăcut pas cu pas, cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Reprezentantii aeroportului afirmă că incientul a avut loc în data de 23 mai și dau vine pe proprietarul animalelor. „Situatia neprevăzută s-a derulat foarte rapid. Animalele au fost scoase în afara aeroportului către agenții noștri de securtitate. Este un caz extrem de izolat, iar animalele aflate în zona publică nu au creat nicio problema și nici nu au pus în pericol intergritatea fizică a pasagerilor”, a declarat Călin Petrescu, purtător de cuvânt al Aeroportului Timisoara, potrivit Antena 3.


Accesează: