Evenimentul Zilei > Social > Scene de groază la o grădiniță. A vrut să-și taie venele în mijlocul copiilor
Scene de groază la o grădiniță. A vrut să-și taie venele în mijlocul copiilor

Scene de groază la o grădiniță. A vrut să-și taie venele în mijlocul copiilor

O tânără educatoare de  la Grădinița cu Program Prelungit nr. 24 din Iaşi. a încercat să se sinucidă, vrând să-și taie venele

Clipe de coșmar trăite de copiii unei grădinițe din Iași. O tânără educatoare de  la Grădinița cu Program Prelungit nr. 24 din Iaşi. a încercat să se sinucidă, vrând să-și taie venele, chiar în fața micuților pe care îi avea în grijă.

Ea a luat o foarfecă pe care a înfipt-o în braț, dar a fost salvată de asistenta medicală de la grădiniță. Educatoarea, în vârstă de 29 de ani, susține că a vrut să se omoare deoarece nu ar mai fi rezistat presiunilor la care ar fi fost supusă de directorul unității, scrie timpul.md.

În urmă cu câteva zile, educatoarea a dat în judecată grădiniță, cerând în instanță pagube materiale de 6.000 de lei, precum și daune morale în valoare de 30.000 de lei. Ea a reclamat că ar fi fost supusă, în ultimii 5-6 ani , fenomenului de „mobbing” (hărțuire constantă – n.r.), din partea directorului unității. Ea a afirmat că nu este singura angajată care a sesizat autoritățile competențe despre comportamentul directorului grădiniței, acuzând că, pe fondul de stres continuu, s-a ales și cu diverse afecțiuni medicale. Directorul grădiniţei a susţinut că și-a îndeplinit sarcinile în mod ireproșabil și că angajată poate cere ce dorește ea în instanță.