Evenimentul ZileiSocialScene de groază la o grădiniță. A vrut să-și taie venele în mijlocul copiilor

Scene de groază la o grădiniță. A vrut să-și taie venele în mijlocul copiilor

Scene de groază la o grădiniță. A vrut să-și taie venele în mijlocul copiilor
O tânără educatoare de  la Grădinița cu Program Prelungit nr. 24 din Iaşi. a încercat să se sinucidă, vrând să-și taie venele

Clipe de coșmar trăite de copiii unei grădinițe din Iași. O tânără educatoare de  la Grădinița cu Program Prelungit nr. 24 din Iaşi. a încercat să se sinucidă, vrând să-și taie venele, chiar în fața micuților pe care îi avea în grijă.

Ea a luat o foarfecă pe care a înfipt-o în braț, dar a fost salvată de asistenta medicală de la grădiniță. Educatoarea, în vârstă de 29 de ani, susține că a vrut să se omoare deoarece nu ar mai fi rezistat presiunilor la care ar fi fost supusă de directorul unității, scrie timpul.md.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urmă cu câteva zile, educatoarea a dat în judecată grădiniță, cerând în instanță pagube materiale de 6.000 de lei, precum și daune morale în valoare de 30.000 de lei. Ea a reclamat că ar fi fost supusă, în ultimii 5-6 ani , fenomenului de „mobbing” (hărțuire constantă – n.r.), din partea directorului unității. Ea a afirmat că nu este singura angajată care a sesizat autoritățile competențe despre comportamentul directorului grădiniței, acuzând că, pe fondul de stres continuu, s-a ales și cu diverse afecțiuni medicale. Directorul grădiniţei a susţinut că și-a îndeplinit sarcinile în mod ireproșabil și că angajată poate cere ce dorește ea în instanță.


Accesează: