Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene de groază în România! A fost omorâtă în bătaie și aruncată în prăpastie
Scene de groază în România! A fost omorâtă în bătaie și aruncată în prăpastie

Scene de groază în România! A fost omorâtă în bătaie și aruncată în prăpastie

O crimă îngrozitoare a avut loc, la acest final de săptămână, într-o localitate din județul Prahova.

O femeie din localitatea Cosminele, județul Prahova, a fost omorâtă în bătaie de bărbatul cu care avea o relație amoroasă. Cadavrul femeii a fost descoperit într-o prăpastie dintr-o zonă izolată din apropierea comunei Cosminele. Tânăra, mamă a doi copii, era căutată de familie încă de vineri seară, când a avut loc tragedia.

Potrivit presei din Prahova, femeia, care mai fusese căsătorită și avea doi copii, a întâlnit un bărbat cu care a început o relație. I-a ascuns noului iubit faptul că era divorțată și avea doi copii. Până la urmă, individul a aflat ce-i ascundea femeia și nu a putut trece peste minciună,

Vineri seara, cei doi s-au întâlnit, pentru o discuție lămuritoare. Părea că bărbatul a acceptat situația și că relația va merge mai departe. De altfel, potrivit unor surse din poliție, vineri seara, cei doi au întreținut și  relații intime.

Aparențele au fost înșelătoare, după momentele de tandrețe, individul a reînceput scandalul . Lucrurile au degenerat în scurtă vreme și s-a ajuns labătaie. Ceea ce ar fi trebuit să fie o mare împăcare, s-a încheiat tragic. Individul și-a lovit iubita cu bestialitate până când a lăsat-o fără suflare.

Apoi, realizând ce a făcut, a luat corpul neînsuflețit și l-a transporat la marginea comunei, în pădure, unde l-a aruncat într-o râpă. Spera ca biata femeie să nu fie descoperită, iar el să scape nepedepsit.

Văzând că tânăra nu se întoarce acasă, familia a sesizat poliția la 112, iar polițiștii au demarat căutările.   Cadavrul a fost descoperit  duminică, în râpa în care a fost aruncat, iar de aici și până la identificarea principalului suspect n-a mai fost decât un pas.

Suspectul a fost identificat și reținut în cursul zilei de duminică, după care a fost dus la audieri la Parchetul Prahova.

Spulberați de tren într-un accident înspăimântător! Incredibil cine era în mașină!

Noi acuzații de viol la Holywood. Procurorii nu glumesc

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: