Evenimentul Zilei > International > Scenariu dement despre cutremurul din California! Misterul spionului reperat de localnici
Scenariu dement despre cutremurul din California! Misterul spionului reperat de localnici

Scenariu dement despre cutremurul din California! Misterul spionului reperat de localnici

Un avion spion american a fost reperat cu câteva zile înainte de cutremurele din California implicat într-o acţiune de control a vremii cu ajutorul HAARP, spun teoreticienii conspirației, potrivit Daily Star.
Natura misiunilor HAARP rămâne totdeauna una secretă. La doar două zile după localizarea aparatului  X37B, California a fost lovită de două cutremure: unul  cu magnitudinea de 6,4,  și al doilea cu magnitudinea de 7,1. Totul s-a întâmplat pe 5 iulie. Sunt doar coincidenţe?
Teoreticianul Tyler Glockner a sugerat că X37B ar putea fi legat de Programul de Cercetare Aurorală cunoscut ca HAARP – și ar fi putut juca un rol în important în cutremurele din California.  „În momentul în care aceste cutremure duble s-au declanşat,  am văzut acest avion spațial de recunoaștere secret în spațiu”, a spus el.
HAARP a fost inițiat ca parte a unui proiect de cercetare între Forțele Aeriene ale SUA, Marina, Universitatea din Alaska Fairbanks și Agenția de Cercetare în Adâncime în Apărare.  Dar mulți teoreticieni cred că guvernul american utilizează deja programul HAARP pentru a controla fenomenele meteorologice.
„Din nou, aceasta este doar o teorie, dar, așa cum am spus înainte, am postat un videoclip complet despre această aeronavă specifică și despre toate lucrurile ciudate din jurul ei”, adaugă Tyler.  „Toate aceste mistere nu au nici un sens”.  „Ar putea fi doar o coincidență faptul că această aeronavă a fost văzută „plutind” chiar deasupra locaţiilor unde au avut loc cele două cutremure”.
Aproximativ 400.000 de oameni au vizionat clipul până acum.  O persoană a spus: „Am trăit în California cea mai mare parte a vieții mele și nu m-am simțit niciodată aşa ceva. Există ceva cu adevărat ciudat.  Un alt comentator a spus „Este evident că avionul misterios e capabil să provoace anumite fenomene ale naturii”.

Sursa: Daily Star