Egalul înregistrat de FC Barcelona în fața Sevillei (scor 0-0) a creat mari tensiuni în vestiarul catalanilor. La un antrenament al formației pregătite de Quique Setien, argentinianul Lionel Messi ar fi avut un conflict cu francezul Antoine Griezmann, conform spaniolilor de la diariogol.

Cei doi fotbaliști s-au împins și au fost la un pas să se ia la bătaie. Au fost însă despărțiți din încleștarea fizică de către tehnicianul Quique Setien și coechipieri. Primele probleme între Messi și Griezmann au apărut după meciul câștigat de catalani în fața celor de la Leganes (scor 2-0), atunci când argentinianul a refuzat să-i paseze francezului. Griezmann a ajuns la Barcelona la începutul acestui sezon, după ce a fost cumpărat de la Atletico Madrid pentru suma de 120.000.000 de euro.

În acest moment, după disputarea a 30 de etape, FC Barcelona se află pe locul al 2-lea al clasamentului din Primera Division, cu 65 de puncte, tot atâtea cât are și rivala Real Madrid.

La începutul anului, la Barcelona a izbucnit un scandal uriaș după ce Eric Abidal, directorul sportiv, a dezvăluit că jucătorii erau nemulțumiți de fostul antrenor Ernesto Valverde. „Sincer să fiu, nu-mi plac aceste lucruri, pentru că fiecare trebuie să fie responsabil pentru lucrurile pe care le are de făcut și trebuie să aibă grijă în legătură cu deciziile pe care le ia.

Jucătorii sunt primii răspunzători de ce se întâmplă pe teren și tot noi suntem primii care recunosc când lucrurile nu au mers bine. Cei responsabili de managementul sportiv trebuie să își asume, la rândul lor, responsabilitățile și deciziile”, a scris Lionel Messi într-un mesaj pe Instagram, el mai afirmând că:

„Sunt de părere că, în momentul în care cineva vorbește despre jucători, ar trebui să dea nume, pentru că altfel este aruncată mizerie în noi toți și alimentăm zvonuri care nu sunt adevărate.”