În urmă cu câteva săptămâni, artistul se bucura la primirea veştii că va deveni pentru a treia oară tătic, dar sentimentele de fericire au dispărut imediat ce a aflat şi că fosta soţie, Camelia Constantinescu, va acţiona în instanţă, din cauza faptului că acesta a refuzat să plătească o pensie alimentară mai mare.

Ştefan Bănică Jr. mai are un copil, pe Răducu, în vârstă de 14 ani, cu fosta soţie. El plăteşte pentru acesta o pensie alimentară, care, consideră mama copilului că ar trebui mărită, deoarece Răducu a crescut, şi prin urmare şi cheltuielile pentru el au crescut.

Acţiunea formulată de avocatul Cameliei Constantinescu a fost deja înregistrată la Judecătoria Sectorului 2 din Bucureşti.

Surse din cercul restrâns al femeii au afirmat că între ea şi Ştefan Bănică Jr. există certuri cu privire la banii pe care acesta îi plăteşte lunar pentru educaţia băiatului sau.

”Camelia n-a vrut niciodată să-i ceară niciun ban în plus. A acceptat mereu cât i-a dat Ştefan, dar după apariţia Violetei, fetiţa pe care el o are cu Andreea Marin, acum va mai fi la mijloc şi alt copil. Aşa înţelege Camelia să se asigure că Ştefan se va onora financiar şi de obligaţiile faţă de Răducu. E păcat însă că s-a ajuns aici, că nu s-au înţeles”, au mai declarat sursele pentru cancan.ro.