Părinţii mai multor fete dar şi una dintre minore au reclamat la conducerea CSM Ploieşti că asistentul medical, în vârstă de 65 de ani, că intră peste fete la duşuri şi chiar a pipăit-o în zona intimă pe una dintre ele.

Totodată, şi antrenoarea Geta Opincariu spune că mai multe fete i-au povestit despre gesturile nepotrivite ale asistentului medical şi a făcut o sesizare către directorul CSM Ploieşti, Cristian Nica.

„Am primit de această data sesizări scrise. O antrenoare l-a văzut în vestiar în timp ce fetele erau dezbrăcate. O altă fată a reclamat că a fost atinsă indecent. Comisia de disciplină se întrunește astăzi (luni n.r.). Analizăm și toate concluziile vor ajunge la organele penale”, a afirmat Nica

Una dintre adolescente a spus că atunci când a refuzat să facă duş asistentul ar fi ameninţat-o cu excluderea din echipă dacă nu se spală acolo. Ba chiar ar fi intrat după ea în cabină.

Fetele fac parte din echipa de handbal junioare 3, având 13-14 ani.

Asistentul medical este acuzat că le ştergea pe fete pe corp cu prosopul, după duş, le atingea în zonele intime în timpul şedinţelor de masaj şi le-ar fi cerut să vină la antrenamente cu lenjerie intimă sumară, potrivit cancan.ro