Evenimentul Zilei > Sport > Scandal la CSA Steaua. Cum au dispărut 10.000 de euro?!
Scandal la CSA Steaua. Cum au dispărut 10.000 de euro?!

Scandal la CSA Steaua. Cum au dispărut 10.000 de euro?!

CSA Steaua a demarat o investigație pentru a stabili gradul de vinovăție al juristului Florin Talpan, după ultimele dezvăluiri apărute în spațiul public, legate de scandalul de la clubul Armatei.

Potrivit Gazetei Sporturilor, juristul Florin Talpan a cheltuit 10.000 de euro din banii clubului pentru printarea unor hârtii. În acest moment, clubul a deschis o anchetă, pentru a stabili gradul de vinovăție al juristului.

”La momentul actual, aspectele semnalate în spațiu public fac obiectul unei cercetări administrative derulate la nivelul clubului.

În urma ultimelor declarații care au circulat în spațiul public, STEAUA BUCUREȘTI reafirmă faptul că, prin poziția sa, conducerea clubului militează pentru asigurarea unui echilibru între comunicarea oficială şi percepția opiniei publice cu privire atât la susținerea demersurilor juridice pentru reprezentantul CSA STEAUA în procesele din instanță cât şi la organizarea internă a activității clubului, aplicând prevederile legale”, a transmis CSA Steaua pentru Gazeta Sporturilor.