Evenimentul Zilei > Monden > Scandal în televiziune. Tudor Chirilă și un alt nume greu din showbiz, la cuțite
Scandal în televiziune. Tudor Chirilă și un alt nume greu din showbiz, la cuțite

Scandal în televiziune. Tudor Chirilă și un alt nume greu din showbiz, la cuțite

Tudor Chirilă și irina Rimes, jurații de la Vocea României, au schimbat câteva replici acide, după momentul unui concurent.

Andi Țolea este al treilea concurent din echipa lui Smiley care i-a uimit atât pe telespectatori, cât și pe jurați, încă din preselecții. Acesta a închiat momentul din echipa Smiley cu o interpretare inedită și plină de emoție, motiv pentru care Tudor Chirilă și Irina Rimes și-au schimbat câteva replici, scrie DCNews.

„Andi, ai niște armonice foarte frumoase, mi-a plăcut foarte mult cum ai început și cum ai termiant piesa. Dacă mă întrebi pe mine, eu ca antrenor poate că nu ți-aș fi dat această piesă, cred că ți-aș fi dat ceva puțin mai brut, poate ceva care să te facă să lupți un pic mai mult din punct de vedere vocal. Smiley știe mai bine cum să te exploreze, exploateze și să te întoarcă pe toate părțile. Dar a fost un moment drăguț și mulțumesc frumos pentru momentul tău”, i-a spus Irina Rimes lui Andi.

„Eu am o rugăminte la Irina. Să înțelegi că și oamenii ăștia de pe scenă vor să fie artiști ca tine și că cel mai rău unui om, indiferent de performanța lui, e să-i spui că a fost momentul drăguț. Mai bine îl înjuri de mama lui sau de altcineva, decât să-i spui că momentul a fost drăguț. Momentul nu poate să fie drăguț, pentru că drăguț e acolo unde niciun artist nu vrea sa fie… la mijloc. Artistul vrea să fie în extreme, vrea să fie sus sau mai bine vrea să fie jos. No”, a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes: „Iartă-mă, dar nu a fost la extrem. N-a fost rău, n-a fost exploziv.”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.