Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal cu ŢIPETE în DIRECT. Mircea Badea sare la gâtul unui invitat al emisiunii. Ce au avut de ÎMPĂRŢIT
Scandal cu ŢIPETE în DIRECT. Mircea Badea sare la gâtul unui invitat al emisiunii. Ce au avut de ÎMPĂRŢIT

Scandal cu ŢIPETE în DIRECT. Mircea Badea sare la gâtul unui invitat al emisiunii. Ce au avut de ÎMPĂRŢIT

După anunţul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, despre proiectul de ordonanţă de urgenţă cu referire la posibilitatea persoanelor condamnate de completuri "nelegal constituite" să poată depune contestaţii în anulare, au apărut reacţii pro şi contra din ambele tabere ale eşicherului politic.

În timpul unei emisiuni de televiziune, moderatorul Mircea Badea a întrebat-o pe Hildegard Brandl, daca ar ieşi în stradă cu preşedintele PNL, Ludovic Orban, pe principiul "cine nu sare ia condamnare", potrivit dcnews.ro

"Noi spunem tot timpul că vrem o Românie mai bună, vrem o Românie cu progres, vrem să trăim toți mai bine. Dar mă întreb cum facem acest lucru din moment ce esența discuției este cum să ataci cel mai bine omul care este cu tine în platou, cum să faci mișto și circ… Eu vreau să cred că putem face rating și altfel decât prin scandal, să facem emisiuni care să îi inspire pe oameni", a zis Hildegard Brandl.

"Nu vreau să vă atac. Aaa, da, fac mișto, asta este adevărat. Dar să revenim la întrebare: ieșiți în stradă? Că nu am înțeles. Doriți să ieșiți în stradă alături de USR după anunțul lui Tudorel Toader?”, a spus Mircea Badea.

"Doresc să fiu în stradă alături de orice român. Nu am nicio problemă să fiu în stradă pentru că aceasta este țara mea”, a zis Hildegard Brandl.

După mai multe discuții, Mircea Badea a decis că ultimul lucru pe care îl va mai face în viață va fi să o convingă de ceva pe reprezentanta PNL.