Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal conjugal la Timișoara. Totul s-a terminat în sala de operație
Scandal conjugal la Timișoara. Totul s-a terminat în sala de operație

Scandal conjugal la Timișoara. Totul s-a terminat în sala de operație

Un scandal între doi iubiți, el de 37 de ani și ea de 41 de ani, s-a soldat cu rănirea gravă a bărbatului.

Polițiștii din Timișoara au fost chemați să intervină de urgență, la o adresă din municipiu, la un scandal conjugal între doi concubini, care s-a finalizat cu o baie de sânge. Când au ajuns la fața locului, polițiștii l-au găsit pe bărbat, înjunghiat în gât, aflat în stare de șoc hemoragic, după ce artera carotidă a fost atinsă de lama cuțitului. Medicii au ajuns și ei la fața locului și au descoperit că bărbatul a mai fost înțepat cu cuțitul și în zona abdomenului, unde exista o plagă înjunghiată.

Medicii au luat decizia de a-l transporta pe bărbat de urgență, la Spitalul Județean Timișoara, unde a intrat direct în sala de operație, starea acestuia de sănătate fiind una critică.

Potrivit primelor informații, acesta a avut o ceartă cu iubita care, la un moment dat, a pus mâna pe un cuțit și l-a atacat. După ce au fost efectuate primele audieri, femeia a fost reținută. De asemenea, se pare că cearta dintre cei doi a izbucnit de la un acces de gelozie din partea femeii, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cei doi locuiau împreună de mai mult timp, fiind în trecut și protagoniștii unor scandaluri. Vecinii susțin că inevitabilul s-a produs și că cei doi iubiți se certau destul de des, femeia fiind cea care de fiecare dată pornea scandalul și îl acuza pe bărbat că își pierde nopțile și că are o altă iubită.

”Polițiștii Secției 4 Timisoara au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil de pe strada Timiș, din Timișoara, un bărbat de 37 de ani a fost înjunghiat în zona gâtului și în zona abdomenului de către o femeie de 41 de ani. Polițiștii ajunși la fața locului efectuează verificări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, pentru a stabili cauzele și împrejurările comiterii faptei”, a transmis IPJ Timiș.