Evenimentul Zilei > Monden > Sarcina a lăsat urme asupra Ginei Pistol. Cu ce probleme se confruntă vedeta
Sarcina a lăsat urme asupra Ginei Pistol. Cu ce probleme se confruntă vedeta

Sarcina a lăsat urme asupra Ginei Pistol. Cu ce probleme se confruntă vedeta

Sarcina a lăsat urme asupra Ginei Pistol, vedeta confruntându-se cu apariția mai multor alunițe în ultima parte a celor nouă luni. Medicii susțin că nu este ceva anormal.

Sarcina a lăsat urme asupra Ginei Pistol.

Sarcina Ginei Pistol se pare că nu a fost chiar așa de ușoară pe cât s-ar putea crede. De-a lungul celor nouă luni, Gina Pistol, vedeta Antena 1 s-a confruntat cu mai multe probleme. Ea a avut aciditate la stomac, stări de somnolență, oboseală și multe altele. Medicii care au supravegheat-o au liniștit-o spunând că acestea sunt normale la o femeie însărcinată.

Ceea ce i-a dat de gândit, totuși, coform Ciao, au fost mai multe alunite care i-au apărut în ultima perioadă a sarcinii. Acestea au apărut pe gât și în zona decolteului.

Vedeta Antena 1 a și postat imagini contul său de socializare, în care le arăta fanilor ce i s-a întâmplat. Conform sursei citate, Gina Pistol a consultat un medic care i-a dat explicațiile de care avea nevoie.

Specialiștii dermatologi spun că apariția alunițelor în timpul sarcinii este o reacție normală la multe femei. Aceștia spun că acestea se datorează modificării nivelurilor hormonale din sânge. Acestea au ca efect apariția unor alunite sau modificarea culorii unora existente deja, pe piele.

Sarcina a lăsat urme asupra Ginei Pistol

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară. Zilele trecute, vedeta Antena 1 a născut o fetiță perfect sănătoasă, după o sarcină pe care a dus-o la capăt fără probleme majore. Gina Pistol a fost activă până în clipa în care și-a ținut fetița în brațe.

După ce filmările pentru Chefi la cuțite s-au încheiat, vedeta a reușit să își rotunjească veniturile semnând contracte pentru mai multe reclame online.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: «Am devenit părinți!». Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă. Are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, a transmis Smiley pe pagina sa de Facebook.