Sârbii au luat-o în Africa de Sud pe Marijana

Sârbii au luat-o în Africa de Sud pe Marijana

Fotbaliștii naționalei Serbiei au ținut să o aibă lângă ei la Campionatul Mondial pe celebra Marijana Kovacevici, femeia-vraci!

Fotbaliștii lui Radomir Antici au decis să-i plătească Marijanei Kovacevici sejurul în Africa de Sud, fiind convinși că vor avea nevoie de ea la Campionatul Mondial. Acțiunea jucătorilor nu a fost încurajată de federația de la Belgrad. "Noi jucătorii am cerut ca ea să facă parte din echipă, însă federaţia de fotbal s-a opus", a declarat pentru ”Vecernje Novosti”, citat de Mediafax, o sursă apropiată echipei naţionale sârbe. Fotbaliştii sârbi au decis să plătească şederea şi serviciile femeii în timpul competiţiei, iar Kovacevici va locui în apropiere de hotelul unde stă echipa.

Tabloidul ”Press” a dat asigurări că toate costurile pentru sejurul Marijanei Kovacevici în Africa de Sud vor atinge 50.000 de euro.

Marijana Kovacevici a devenit faimoasă datorită gelului pe care îl folosește pentru a trata afecțiunile musculare ale sportivilor. Rețeta fabricării gelului miraculos este ținută secretă de Marijana, o femeie care locuiește în Belgrad. Cei mai mulți dintre fotbaliștii sârbi apelează la Marijana pentru a-și rezolva rapid problemele medicale. O ruptură musculară, care ar ține un sportiv pe tușă cel puțin o lună, e rezolvată miraculos de gelul Marijanei. După un tratatment la Marijana, sportivul își revine în mai puțin de o săptămână. La serviciile femeii au apelat și o mulțime de jucători străini, printre care și români.

Ne puteți urmări și pe Google News