Acum cinci ani, când micuța Sara Avram din Ploiești a participat pentru prima oară la campania “Lista copiilor cuminți din România” era singurul copil la părinți. Astăzi, fetița are șase ani, merge la școală în clasa pregătitoare, iar în viața ei a apărut Vladimir, frățiorul de 2 ani și 7 luni, care adoră să o tragă de cosițele blonde și să o „însemneze” cu dinții pe piele.
„E un mare năzbâtios, cum o vede, o mușcă de mână în joacă. De când a început să vorbească, îi cere mereu «pupe» adică pupicuri”, povestește amuzată mama copiilor.
Echipa perfectă: Meșterul și Artista
Vladimir are însă un cuvânt favorit, „masia”, de la mașină, față de care a dezvoltat o adevărată obsesie. „Toate mașinuțele lui au roțile scoase. Poate vrea să devină mecanic”, spune mama. Iar dacă talentul băiețelului este meșteritul, fetița are drept pasiune dansurile moderne. Se antrenează aproape zilnic la Palatul Culturii din Ploiești și a avut deja 2-3 spectacole. Acasă, când nu încearcă să le imite pe Ruby și pe Corina, nu se mai dezlipește de noul ei desen animat preferat. „E înnebunită după Monster High, un serial cu fetițe-monștri extrem de simpatice și colorate”, explică mama.
Desenele animate au inspirat-o și în alegerea cadoului de Crăciun: geantuță, ojă de unghii și obiecte de papetărie cu înfricoșătoarele personaje.