Evenimentul Zilei > International > Şapte ROMÂNI, ARESTAŢI în Elveţia. Ei sunt acuzaţi că au SPART LOCUINŢE şi au FURAT telefoane
Şapte ROMÂNI, ARESTAŢI în Elveţia. Ei sunt acuzaţi că au SPART LOCUINŢE şi au FURAT telefoane

Şapte ROMÂNI, ARESTAŢI în Elveţia. Ei sunt acuzaţi că au SPART LOCUINŢE şi au FURAT telefoane

Şapte români, suspectaţi de furturi în Elveţia, au fost arestaţi în urma a două operaţiuni efectuate de poliţia din această ţară. Autorităţile elveţiene bănuiesc că aceştia ar face parte dintr-o reţea specializată în astfel de infracţiuni.

Potrivit Mediafax, prima operaţiune a fost făcută duminică după-amiază, la punctul de trecere a frontierei Rheinfelden, situat în cantonul Argovia, Aargau, aflat la graniţa dintre Elveţia şi Germania. În timpul unui control de rutină, omenii legii au găsit în maşina românilor, cu numere de Spania, telefoane furate şi instrumente care pot fi folosite de spargerea de locuinţe.

Cei 4 români au vârste cuprinse între 25 şi 33 de ani. Ei au fost arestaţi preventiv pentru furt calificat, iar autorităţile elveţiene susţin că ei sunt specializaţi în ”turism infracţional”.

Totodată, alţi 3 conaţionali au fost arestaţi la doar câteva ore distanţă, în oraşul Wurenlos, situat în acelaşi canton. Aceştia, cu vârste între 30 – 46 de ani, sunt acuzaţi de furturi din locuinţe.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: