Săndoi: "Mi s-a propus să rămân"

Săndoi: "Mi s-a propus să rămân"

Emil Săndoi, antrenorul naţionalei de fotbal-tineret a României, şi-a mai trecut în cont o calificare ratată. Cu toate acestea, Săndoi nu e tentat să-şi prezinte demisia.

Mai mult, antrenorul naţionalei de tineret, fără vreo performanţă la activ ca tehnician, spune că "mi s-a propus să rămân, dar nu pot da un răspuns acum"! 0-0 cu Anglia în returul play-off-ului de calificare la Campionatul European de fotbal rezervate echipelor de tineret şi naţionala României bifează o nouă contraperformanţă. "Cred că ne-am ridicat la valoarea adversarului" După 1-2 la Norwich, tricolorii mici nu au reuşit să bată o echipă a Angliei venită la Botoşani să apere fragilul avantaj din tur.

La final, după o nouă calificare ratată, Emil Săndoi abia îşi mai găsea cuvintele. "Este un rezultat dureros şi nedrept. Golul pe care l-am primit în Anglia a schimbat totul. Cred că ne-am ridicat la valoarea adversarului, ne-am creat situaţii de gol, dar din păcate nu am reuşit să le finalizăm. Băieţii au dat dovadă de un devotament ieşit din comun şi au făcut un efort fantastic. Voi avea o discuţie cu conducerea Federaţiei şi vom vedea dacă voi continua", a spus Săndoi. CITIŢI ŞI: România - Anglia 0-0. Calificare ratată pentru "tricolori" Mircea Sandu: "Naţionala de tineret merită calificarea"

Ne puteți urmări și pe Google News