Salvatore Adamo va susţine primul concert în România pe 10 decembrie

Salvatore Adamo va susţine primul concert în România pe 10 decembrie

Cântăreţul italian Adamo va susţine un concert pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 10 decembrie. Organizatorii au pus astăzi în vânzare biletele pentru primul spectacol al artistului în ţara noastră.

Preţurile biletelor încep de la 100 de lei pentru categoria 5, crescând apoi cu câte 50 de lei pentru fiecare categorie mai apropiată de scenă. Cele mai scumpe bilete sunt cele de la categoria VIP în valoare de 350 de lei.

Adamo şi-a început cariera de la o vârstă fragedă. Primul lui hit, „Sans toi, ma mie” a fost lansat în 1963. A fost urmat de alte piese cunoscute şi apreciate de public ca "Tombe la Neige", "Vous Permettez Monsieur", "La Nuit", "Dolce Paola". Cântăreţul de 67 de ani cântă în nouă limbi diferite şi a reuşit în lunga sa carieră să vândă zeci de milioane de discuri în toată lumea.

În prezent Adamo locuieşte în Belgia, ţara în care a locuit mare parte din viaţă. El este deseori prezent la festivaluri de muzică uşoară din Franţa şi Belgia.

Biletele pentru concert pot fi achiziţionate de la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Biletele pot fi cumpărate şi online de pe biletoo.ro,  blt.ro,  myticket.ro,  biletfan.ro, bilete.ro, biletedelatati.ro sau ticketpoint.ro. <iframe src="http://www.youtube.com/embed/f1SbOWzwJ5s" width="480" frameborder="0" height="390"></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News